Ce tipuri de ceasuri putem achizitiona de pe Shopu.ro?

0 Shares
0
0
0

Ce tipuri de ceasuri putem achizitiona de pe Shopu.ro?In momentul in care discutam despre ceasuri, mentionam faptul ca acestea pot fi impartite in mai multe categorii, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre ceasuri, pe care le puteti alege de pe Shopu.ro.

Putem achizitiona de exemplu ceasuri de mana, care pot fi mecanice sau digitale, insa putem alege chiar si ceasuri de perete sau ceasuri decorative. Ceasurile de mana le putem purta acasa sau la servici, cand iesim in oras sau cand desfasuram diferite alte activitati. Practic putem sa purtam un ceas pe mana 24 de ore din 24.

Exista insa si diferite alte ceasuri, precum ceasurile de perete, care se pot fixa pe perete in bucatarie sau in camera, si spre care ne putem indrepta atentia de fiecare data cand dorim sa aflam cat este ora.

Aceste dispozitive sunt extrem de importante pentru ca ne ajuta sa stim cu exactitate cat este ora si pe ce timp ne aflam. Avand la dispozitie un ceas setat corect, vom ajunge de fiecare data la timp la intalnire.

Cand gatim, daca de exemplu trebuie sa lasam timp de 10 minute mancarea la foc, ne uitam doar la ceas, si apoi stim ca in fix 10 minute trebuie sa luam mancarea de pe foc.

Ceasurile nu doar ca ne arata cat este ora, ci sunt mult mai destepte si pot avea diferite functii, printre care si functia de alarma, cea care ne trezeste dimineata sau la orice ora este setata.

De exemplu, putem sa ne alegem de pe Shopu.ro un ceas digital lemn VST-862, LED, alarma cu sunet sonor si posibilitatea de amanare a acesteia. Un asemenea ceas afiseaza temperatura, data si ora si afiseaza timpul in format de: 12 ore/24 ore.

Un astfel de ceas dispune de functia de alarma, are leduri de afisare a timpului si temperaturii alternativ si fiseaza temperatura in 2 moduri: ° C / ° F. Acesta functioneaza cu 4 baterii sau incarcat prin USB (bateriile nu sunt incluse in pret, in schimb adaptorul USB da). Dimensiunile unui asemenea ceas sunt urmatoarele: 170 x 55 x 90 mm.

Ceasul cu higrometru si termometru, care are diametrul de 36 cm si este de culoare argintiu, poate reprezenta solutia ideala cand ne dorim un ceas de camera sau de bucatarie. Acesta arata umiditatea in procente si temperatura in Celsius sau Farenheit. Pentru a functiona, ceasul are nevoie de baterie 1 x AA 1,5 V (R6 / AA).

Pentru cei care isi doresc un ceas pentru acasa mai special, recomandarea noastra este un ceas cu statie meteo Bresser, LCD, Alb ce indica temperatura si umiditatea. Acest ceas dispune de doua functii de alarma de luni pana vineri sau o singura alarma. Acest ceas afiseaza data si ora, afiseaza temperatura si umiditatea, toate pe ecranul LCD si functioneaza fiind alimentat de catre 3 baterii AAA.

Ceasul digital Caixing CX-2168, LED, care dispune de diferite functii printre care alarma si termometru este ideal pentru acasa, pentru birou sau pentru cabinet, si poate fi folosit ca ceas de perete sau ceas de masa sau chiar in masina deoarece vine incorporat cu priza de alimentare la 12 V. Display-ul ceasului digital Caixing CX-2168 este de dimensiuni mare si este situat pe partea din fata cu leduri de culoare rosie, afiseaza ora, minutele,data, temperatura si week.

Acestea sunt doar cateva exemple de ceasuri spre care ne putem indrepta atentia, insa pe Shopu.ro exista o mare varietate de asemenea dispozitive.

0 Shares
You May Also Like