Ce vei putea face cu gadgeturile in viitor

Ce vei putea face cu gadgeturile in viitor

0 Shares
0
0
0

Telefonul tau inteligent va putea sa faca numeroase lucruri utile in viitror, datorita aplicatiilor care vor aparea pe piata. Pentru el poti gasi acum accesorii, piese telefoane, precum si numeroase aplicatii utile pentru tine in viata de zi cu zi. Actualizarile facute la sistemul de operare Android de cei de la Google vor permite determinarea locatiei in care se gaseste cineva la un moment dat si indicarea ei pe o harta, pe baza coordonatelor de longitudine si latitudine de pe dispozitiviul Android.

Google Maps e una dintre cele mai accesate aplicatii din intreaga lume. Ea va deveni in viitor si mai performanta datorita imbunatatirilor aduse de dezvoltatorul acestei aplicatii si de sistemul de operare Android. Utilizatorii isi vor putea crea propria interfata a acestor harti puse la dispozitie de Google. Telefonul tau sau tableta Android vor putea fi conectate la un televizor pentru a vizualiza pe acesta continututul afisat pe aceste gadgeturi.

[adsenseyu1]

In acest fel, jocurile tale de pe smartphone, filmele si alte fisiere pot fi vizualizate mult mai bine pe telefon deoarece smartphone-ul va functiona si ca telecomanda si va permite o interactivitate mai mare. Sistemul de operare Android evolueaza continuu si ofera din ce in ce mai multe aplicatii si optiuni extraordinare.

Multi producatori scot modele tot mai avansate pe piata. Samsung, HTC, LG si Sony isi vad amenintate pozitiile lor in preferintele utilizatorilor de alti producatpri care apar pe piata, asa cum este One Plus. Unii dintre ei isi asuma riscul unui numar mai mic de telefoane produse (care au avantajul unor imbunatatirilor majore facute acestora) sau pe cel al schimbarii designului si inovarii pentru un numar de telefoane mai mare decat in prezent.

Gadgeturile vor intra si ele intr-o noua generatie, asa cum sunt ceasurile inteligente. Ele sunt deja disponibile pe piata intr-un numar mare si sunt cumparate de mai multi pasionati de tehnologie. Acestia vor sa aiba aceleasi optiuni (sau macar unele asemanatoare) de la un ceas inteligent, asa cum au de la un smartphone. Totusi, ceasurile inteligente nu suporta aceleasi aplicatii ca smartphone-urile si au nevoie de cu aplicatii concepute special pentru el ca sa poata oferi optiuni similare utilizatorilor.

[adsenseyu1]

Marii producatori de gadgeturi nu vor sa isi dezamageasca utilizatorii care le cumpara si vor sa le imbunatateasca radical. Unii vor sa ofere o autonomie cat mai mare a bateriei, sa le incarce fara niciun cablu bateria sau sa le doteze cu cat mai multe optiuni utile pentru cei care le poarta. Pe piata vor fi lansati chiar si ochelarii inteligenti, insa acest tip de gadget e inca in faza de testare s nu dispune de toate aplicatiile si imbunatatirile de care este nevoie.

Multi utilizatori sunt interestai de gadgeturi care le urmaresc activitatea sportiva si le ofera informatii in timp real despre starea lor de sanatate. Designul lor nu trebuie nici el ignorat deoarece utilizatorii vor ca un ceas inteligent, de exemplu, sa arate precum un ceas obisnuit a carui interfata sa poata fi schimbata oricand.

0 Shares
You May Also Like