Lupta display-urilor iPhone

Lupta display-urilor iPhone

0 Shares
0
0
0

Intampinati probleme cu display-ul dumneavoastra? Sunteti in cautarea unui display iPhone? Noi va oferim solutia ideala. Aruncati o privire pe www.magazingsm.ro pentru a vedea cea mai buna oferta pentru display-urile iPhone.

Un element-cheie pentru un smartphone de calitate a fost intotdeauna display-ul inovativ cu performante de top, iar smatphone-urile cele mai bune si-au etalat intotdeauna display-urile de inalta tehnologie.

Telefoanele iPhone si iPad-urile realizate de catre cei de la Apple au fost pana nu demult conducatorii display-urilor de pe dispozitivele mobile. Apple a fost compania care a adoptat pentru prima data tehnologia de inalta performanta a LCD-urilor IPS, gama de culori sRGB 100 % si culoare full de 24 de biti, toate imbunatatind calitatea imaginii si performantele de afisare. Steve Jobs si Apple  au facut, de asemenea, din ecranul de calitate o tema centrala pentru comercializarea produselor lor.

[adsenseyu1]

iPhone 4

Inovatia cea mai faimoasa si mai agresiva a venit odata cu introducere display-ului de tip Retina in 2010 pentru iPhone 4, pentru care Apple a dublat rezolutia si densitatea pixelilor, pana la stadiul in care ecranul aparea perfect clar pentru o vedere normala de 20 / 20 la o distanta de vizualizare normala de 10.5 inci sau mai mult. Aceasta a fost o inovatie tehnica si de marketing geniala, iar competitia fusese lasata cu ochii in soare.

iPhone 4s, 5, 5s

Insa inovatiile aduse display-ului de pe iPhone au inceput sa incetineasca pana aproape de stagnare. In 2011, display-ul de pe iPhone 5s a ramasa acelasi. In 2012, odata cu aparitia lui iPhone 5, noile imbunatatiri de afisare au dus la cresterea gamei de culori pana la 100 % sRGB, precum si cresterea dimensiunii ecranului de la 3.5 la 4.0 inci.

In 2013, display-ul de pe iPhone 5s a ramas acelasi. Au trecut mai bine de patru ani de la aparitia inovatorului iPhone 4. Acest lucru ar putea fi o atingere a efectului Blackberry (display-ul este deja perfect) sau poate fi comparat chiar cu povestea in care iepurele pierde cursa impotriva testoasei.

Competitia

[adsenseyu1]

In timp ce inovatiile aduse de Apple in privinta display-ului au incetinit, multi alti producatori au facut presiune constanta pentru a prelua conducerea. Prin urmare, companii precum Amazon, Google, HTC, LG, Huawei si Samsung au lansat produse cu display-uri foarte bune. Noul display de tip Retina de pe iPad mini, de exemplu, a iesit doar pe locul 3 din cauza gamei de culori, care a obtinut doar 63 de procente  fata de 100 %, cat obtineau produsele Apple anterioare.

iPhone 6

In 2014, dupa 4 ani de la lansarea inovatorului iPhone 4, este frumos sa vedem ca Apple lucreaza in mod semnificativ la imbunatatirea display-urilor de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Chiar si asa, Apple are de recuperat patru ani si de remediat numeroase aspecte legate de afisare, dimensiunea ecranului, acesta din urma fiind cel mai simplu aspect, dar care starneste cea mai mare atentie.

Cei interesati de achizitionarea de display-uri iPhone sunt sfatuiti sa acceseze Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din acest domeniu.

0 Shares
You May Also Like