Ce vor sa afle femeile inainte de folosirea extensiilor de par?

0 Shares
0
0
0

Ce vor sa afle femeile inainte de folosirea extensiilor de par?
Foarte multe femei pun foarte mare pret pe podoaba lor capilara, asa ca folosesc cele mai bune sampoane pentru par, folosesc cele mai bune tratamente pentru par, si se supara foarte tare atunci cand observa faptul ca le cad mai multe fire de par decat in mod normal.

Ei bine, femeile care nu sunt multumite de podoaba lor capilara, pot alege sa opteze pentru extensii de par, insa inainte de a opta la aceste accesorii pentru par, ele cu siguranta isi vor pune o multime de intrebari, pentru a avea totul clarificat.

Sunt o multime de femei care nu au apelat niciodata la extensiile pentru par, asa ca inainte de a apela la aceste accesorii pentru par, se intreaba care ar fi lungimea ideala a acestor extensii.

Ei bine, femeile pot sa isi indrepte atentia spre extensii pentru par, care sa aiba de exemplu lungimea maxima de 77 cm. o lungime mai mare de 77 cm poate sa puna o greutate mare asupra scalpului, si poate crea o presiune inegala care poate sat raga in jos firul natural de par.

Daca discutam aici despre femeile care au inaltimea cuprinsa undeva intre 160 si 170 cm, atunci pentru ele, lungimea ideala a extensiilor ar fi de 55 cm.

Deasemenea, este iarasi important de mentionat faptul ca femeile care au un par mai scurt de 8 centimetrii, nu pot apela la extensiile pentru par.

O alta curiozitate a femeilor privind aceste accesorii pentru par, este legata de durerea pe care o vor simti in momentul aplicarii extensiilor.

Femeile care isi doresc extensii pentru par, pot sta linistite, pentru ca in momentul aplicarii extensiilor nu se simte nici un fel de durere, si nici senzatie de disconfort. Doar in cazul in care acestea sunt aplicate de catre o persoana nepriceputa ecista riscul sa apara durere sau senzatie de disconfort.

Sunt femei care atunci cand vine vorba despre extensii, se intreaba ce ti de aplicare al acestora li se potriveste cel mai bine, insa aici raspunsul este diferit de la caz la caz, in functie de textura parului, dar si de stulul de viata al femeilor respective.

In cazul unui par delicat si subtire, sunt ideale extensiile pe baza de adezivi cu cheratina, pentru ca extensiile clip -on, sau extensiile impletite pot sa rupa firul natural de par.

Femeile care se plictisesc rapid de aspectul extensiilor, pot apela la extensiile clip – on, pentru ca acestea se pot indeparta foarte rapid.

Anumite femei, se intreaba daca atunci cand vine vorba despre extensii, isi mai pot vopsi parul lor natural, iar raspunsul este cu siguranta da, insa vopsirea parului ar fi bine sa fie efectuata de catre un stilist.

In cazul I ncare insa, extensiile sunt realizate din par natural, atunci ele se pot vopsi odata cu parul natural, iar aceasta operatiune se poate desfasura chiar si acasa.

O alta curiozitate a femeilor, este cu privire la faptul ca extensiile pot sa afecteze sau nu parul natural in timp, iar aici din pacate raspunsul este da, in cazul extensiilor aplicate prin impletire, care pot provoca in timp rarirea parului natural, sau pot duce chiar si la chelire.

0 Shares
You May Also Like