Cele mai atractive joburi din Filipine

0 Shares
0
0
0

In cazul in care nu va mai multumeste salariul pe care il castigati in Romania, mai mult ca sigur va ganditi sa plecati din tara undeva in strainatate, unde aveti posibilitatea de a castiga cat mai multi bani, pentru a duce o viata lipsita de griji.

Cel mai probabil va ganditi ca in tarile din Europa este greu sa gasiti un job bun, mai ales ca exista foarte multi romani, asa ca puteti lua in considerare ideea de a va cauta un job bun in Asia. Puteti contacta o firma de recurtare de exemplu, si puteti aplica pentru unul din joburile ideale pentru muncitori strainatate Filipine.

Sau, de ce nu, daca sunteti specialisti in domeniul IT, poate aveti norocul sa ocupati un job in aceasta industrie, iar in Filipine veti castiga multi bani. Haideti sa aflam mai multe detalii.

Tehnologia informatiei este inca foarte solicitata in Filipine. Tara este un loc bun pentru a incepe carierele IT, in special pentru noii absolventi. Incepand cu acest an, industria IT a ocupat locul al treilea in oferirea salariilor de grasime absolventilor proaspeti, iar profesionistii specializati in IT primesc cel mai mare salariu in randul altor lucratori.

Daca sunteti absolvent sau profesionist in domeniul tehnologiei informatiei sau chiar cineva care se gandeste la o cariera in domeniul tehnologiei informatiei, aici sunt primele zece locuri de munca pentru dvs.

1. Inginer de software. Ingineria software-ului este de obicei confundata cu programarea, dar cele doua locuri de munca sunt diferite una de cealalta. In timp ce un programator creeaza coduri pentru a rula un program, inginerul de software este cel care creeaza desenele pe care ruleaza programatorul. Exista o gama larga de domenii de nisa in ingineria software-ului, astfel incat aceasta cariera ar putea aduce posibilitati pe parcurs.

2.  Web Developer. Un dezvoltator web este Jack de toate meseriile din industria IT. Desi rolul final este de a construi site-uri web si de a va asigura ca acestea functioneaza fara probleme, treaba care trebuie facuta intre ele necesita numeroase alte abilitati cum ar fi crearea paginilor atragatoare, optimizarea si competenta in limbile de dezvoltare web, precum HTML si Javascript

3. Inginer sisteme. Ingineria sistemelor are ca obiect abordarea proceselor de lucru si gestionarea riscurilor cu ajutorul instrumentelor. Functia nu implica numai cunostinte tehnice, ci si managementul disciplinei centrate pe om, deoarece acopera si ingineria de control, ingineria industriala, studiile organizationale si managementul de proiect.

4.  Administratorul de sisteme. Un administrator de sisteme raspunde de nevoile IT de zi cu zi. O persoana sau o echipa instaleaza, intretine si sprijina sistemele informatice ale unei companii. Exista companii care angajeaza in mod continuu oameni buni IT datorita faptului ca si nevoia este in crestere.

O cariera in IT este, de asemenea, profitabila. La inceput, sarcina include asigurarea functionarii fara probleme a hardware-ului, a software-ului si a echipamentelor de retea. Un administrator de sistem poate detine, de asemenea, roluri specializate, cum ar fi securitatea retelei, auditul IT sau cercetarea de actualizare a sistemului, in afara de responsabilitatile obisnuite.

5.  Inginer de suport desktop. In Filipine, inginerul de asistenta desktop este una dintre cele mai solicitate in randul angajatilor IT. Aceasta presupune acordarea de asistenta clientilor, care poate include programarea, planificarea si executia proiectelor, gestionarea resurselor si a masuratorilor si raportarea.

6. Administratorul bazei de date. Lucrarea este totul de la instalare, configurare, modernizare, administrare, monitorizare, intretinere, la securitatea bazelor de date. Acesta include, de asemenea, imbunatatirea performantei si a capacitatii bazei de date, precum si planificarea viitoarelor cerinte de expansiune.

7.  Analist de afaceri. Intreprinderile au nevoie de un analist in fiecare aspect al operatiunilor, inclusiv IT. Un analist de afaceri este responsabil in analiza aspectelor tehnice si economice ale afacerii. Persoana trebuie sa se asigure ca dezvoltarea de software corespunde obiectivelor proiectului.

8. Consultant IT. Consultanta IT suna vaga, dar consultantii IT sunt de fapt evaluatori care examineaza sistemele si cercetarile pe care nimeni nu le intelege total. Consultantii sunt de obicei angajati pentru a ajuta companiile sa descopere cele mai practice sisteme informatice.

9.  Cloud Architect. Cloud este o zona relativ noua de IT, iar arhitectii din cloud se asteapta sa fie foarte bine in curand. Spatiul de stocare nu poate fi atins literalmente, ci ca toate datele, trebuie sa fie organizate si trebuie data o structura.

10. Inginer de retea. Un inginer de retea este, de asemenea, numit arhitect de retea. Locul de munca include proiectarea si implementarea retelelor de calculatoare, cu accent pe designul si planificarea la nivel inalt.

Este responsabilitatea inginerilor de retea de a selecta componentele corespunzatoare de comunicatii de date si de a se asigura ca acestea se potrivesc si raspund nevoilor companiei si utilizatorilor acesteia, astfel incat analiza face parte si din postul respectiv.

0 Shares
You May Also Like