Cele mai bune aplicatii pentru scriitori

Cele mai bune aplicatii pentru scriitori

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii pentru scriitoriIn zilele noastre, oamenii folosesc smartphone-ul in foarte multe scopuri, iar acest lucru se datoreaza aplicatiilor pe care acestia aleg sa le instaleze.

Indiferent ca discutam despre smartphone-uri foarte scumpe, sau despre telefoane la preturi reduse precum Samsung Galaxy J7 2017, utilizatorii au posibilitatea de a-si alege aplicatiile in functie de activitatile zilnice, in functie de pasiuni, etc.

Inainte de a-si alege aplicatiile insa, acestia trebuie sa se asigure ca isi aleg o folie de protectie pentru Samsung display J5 2017, dat fiind faptul ca aceasta aplicatie le permite sa isi protejeze display-ul telefonului, atat impotriva impacturilor, cat si impotriva murdaririi.

De multe ori, utilizatorii scriu mesaje sau scriu alte texte pe telefon si sunt uleiosi pe mana sau murdari. Noroc cu folia de protectie pentru display J5 2017, pentru ca in caz contrar, ecranul telefonului ar fi avut de suferit.

Referitor la scris, pentru ca am mentionat anterior ca utilizatorii folosesc telefonul pentru a scrie mesaje sau tot felul de alte texte pe telefon, va prezentam in randurile care urmeaza, cateva dintre cele mai importante aplicatii pe care scriitorii le pot instala pe telefoanele mobile inteligente, chiar si pe Samsung Galaxy J5 2017.

  1. Aplicatia Trello

Exista o multime de situatii in care, nu reusitu sa va indepliniti obiectivele personale din cauza unui management dezastruos, si totodata din cauza lipsei de organizare adecvata. Pentru a va asigura ca deveniti versiuni mai bune ale voastre, o aplicatie pe care trebuie sa o aveti instalata in telefon, si sa o aveti la indemana pe display J5 2017, cu siguranta este Trello.

Indiferent daca scrieti, supravegheati o echipa sau va organizati bucataria, Trello este o aplicatie care cu siguranta va ajuta in proiectele pe care le desfasurati, prin simpla personalizare a fluxului de lucru.

  1. aTimeLogger

Fara doar si poate, una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru scriitori, este aTimeLogger. Destul de asemanatoare cu aplicatia Trello despre care am discutat mai sus, aplicatia aTimeLogger este cea mai buna aplicatie de sincronizare, si este o aplicatie care va ofera posibilitatea sa va gestionati timpul cand scrieti, va odihniti sau faceti alte treburi.

Scriitorii, profesionistii si sportivii care nu isi pot permite sa-si piarda nici un minut din viata vor aprecia utilizarea acestei aplicatii pe masura ce isi urmareste activitatile zilnice, saptamanale si lunare, apoi le prezinta sub forma unei diagrame sau a unui grafic.

  1. Microsoft Word

In cazul in care exista o aplicatie pe care nu o putem omite de pe aceasta lista, cu siguranta aceasta este aplicatia Microsoft Word. In timp ce majoritatea utilizatorilor de PC sunt obisnuiti cu Microsoft Word dominant, aplicatia in sine este o alta alternativa excelenta care va permite sa va indepliniti sarcinile de scriere la confortul smartphone-ului Android si iOS.

Cu aplicatia Microsoft Word, veti putea vizualiza documente PDF, edita fisiere si le puteti partaja cu prietenii si colegii cu usurinta folosind smartphone-ul.

  1. iA Writer

iA Writer este o alta aplicatie de scriere foarte utilizata de catre utilizatorii de dispozitive Android si iOS. Foarte multe persoane care folosesc iA Writer, apreciaza aceasta aplicatie in primul rand pentru simplitatea sa.

Aceasta aplicatie va permite sa scrieti si sa editati texte, romane, poezii, eseuri si propuneri de afaceri, totul fiind usor si convenabil. Aceasta aplicatie va permite sa partajati si sa vizualizati toate documentele dvs. prin sincronizarea smartphone-ului dvs. prin Google Drive si Dropbox.

  1. LibreOffice

O aplicatie care este strans legata de Microsoft Office, aplicatia LibreOffice va permite sa va prezentati si sa vizualizati documentele cu ajutorul smartphone-ului. Spre deosebire de restul aplicatiilor, LibreOffice vine in diferite versiuni, in functie de sistemul de operare al telefonului.

Pentru cei care folosesc Android, exista versiunea LibreOffice Viewer, in timp ce pentru acei utilizatori care utilizeaza dispozitive iPhone care au iOS ca sustem de operare, exista versiunea LibreOffice Remote For Impress.

0 Shares
You May Also Like