Cele mai bune aplicatii AI

Cele mai bune aplicatii AI

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii AICautati cele mai bune aplicatii de inteligenta artificiala care pot deveni asistentul personal personal? In acest articol, vom discuta aplicatii de inteligenta artificiala atat pentru utilizatorii Android cat si pentru iOS (chiar si pentru cei care folosesc dispozitive vechi precum iPhone 6s).

Cu un acumulator iPhone 6s nou, dispozitivul va rezista mult timp incarcat, si va veti putea bucura de aceste aplicatii, pe care le veti putea descoperi mai jos.

Daca aveti multe sarcini pe care nu le puteti gestiona singur, este posibil sa aveti nevoie de un asistent personal. Asistentii personali va pot face munca mai rapida si mai usoara.

Acum puteti obtine un asistent personal prin intermediul aplicatiilor de inteligenta artificiala pe care le puteti descarca oricand. Iata lista noastra cu cele mai bune aplicatii de inteligenta artificiala.

  1. HOUND Voice Search & Assistant

Hound este una dintre cele mai bune aplicatii de inteligenta artificiala, care este disponibila atat pentru utilizatorii care folosesc smartphone-uri Android, cat si pentru cei care folosesc iPhone care are sistemul de operare iOS. Este o aplicatie similara cu Google Voice Search.

Puteti cauta lucruri prin voce. Este usor de utilizat cu o interfata de utilizator simpla si prietenoasa, si poate fi instalata si pe dispozitivele iPhone mai vechi.

Pentru a activa aceasta aplicatie, trebuie sa spuneti „OK Hound” numai dupa instalare, iar aplicatia se va lansa de la sine. Daca doriti sa cautati un restaurant, trebuie doar sa solicitati asistenta Hound.

Aplicatia va cauta automat cel mai bun restaurant langa locul in care va aflati. Mai mult, puteti utiliza de asemenea, Hound pentru a reda muzica preferata, rezerva un Uber, gasi un spectacol de filme si chiar face cautari pe web.

  1. ELSA Speak

Daca nu sunteti nativ vorbitor de engleza si doriti sa va imbunatatiti abilitatile de vorbire in limba engleza, atunci aplicatia Elsa este cea mai buna optiune. Asistentul de vorbire in limba engleza sau scurt ca ELSA este o aplicatie artificiala de inteligenta care ofera indrumari profesionale in pronuntia engleza.

Aceasta aplicatie este primul antrenor de aplicatii de pronuntie AI care vi se adreseaza in limba materna, si isi programeaza intrebarile in consecinta. In plus, aceasta aplicatie se poate descarca gratuit in magazinul Google si Apple Play.

  1. Google Allo

Daca nu doriti sa petreceti timp tastand mesaje prietenilor sau colegilor, atunci incercati Google Allo. Aceasta aplicatie de inteligenta artificiala este aplicatia de mesagerie bazata pe AI. Va permite sa efectuati o gama larga de activitati, cum ar fi adaugarea de evenimente intr-un calendar, raspunsul la intrebari, cautarea videoclipurilor si raspunsul la mesaje.

Raspunsul inteligent este una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicatiei. Are o perceptie a creierului uman asupra comportamentului dvs. unic si sugereaza raspunsuri in conformitate cu personalitatea dvs. In plus, puteti utiliza alte functii, cum ar fi autocolante, mesaje vocale si imagini cu doodle folosind aceasta aplicatie.

  1. Cortana

Cortana este o aplicatie de asistent personal cunoscuta, realizata de Microsoft. Initial a fost facut pentru Windows Phone, dar acum este disponibila atat pentru dispozitivele Android cat si pentru dispozitivele iOS.

Aceasta aplicatie are o caracteristica uimitoare pentru a va ajuta sa urmariti fisierele de pe dispozitivele dvs.

O includem pe lista noastra de aplicatii de inteligenta artificiala datorita simplitatii sale, dar si a modului inovator de a va ajuta sa gestionati programul si sa faceti sarcini complexe. De exemplu, puteti sa programati sedintele executive si sa le gestionati la timp folosind Cortana.

Mai mult, Cortana are o functie de trimitere care va permite sa contactati colegii care au aplicatia. Trebuie doar sa spui „Cortana, text” si aplicatia iti va trimite mesajul.

  1. Socratic

Daca inca studiati sau intentionati sa va intoarceti la scoala, una dintre cele mai bune aplicatii de inteligenta artificiala este Socratic. Va va ajuta cu cursurile de matematica si temele.

Trebuie doar sa faceti o poza cu temele, si aplicatia va folosi tehnologia sa AI pentru a oferi raspunsuri la problemele de acasa. In plus, puteti economisi timp si puteti invata cu usurinta concepte folosind aplicatia Socratic.

0 Shares
You May Also Like