Clasic fashion – caracteristicile stilului clasic in moda

0 Shares
0
0
0

Clasic fashion – caracteristicile stilului clasic in modaCaracteristicile personalitatii de moda clasica

Clasic va descrie perfect stilul. Preferati aspectul fara sfarsit, bucati frumoase, dar simple in imbracaminte, tesaturi fine naturale si pantofi din piele si genti de mana. Traditia este importanta pentru dvs.

Puteti deveni uneori frustrati atunci cand nu puteti gasi stilul exact al unui articol de imbracaminte, geanta de mana sau pantoful. Si va pastrati frecvent accesorii si imbracaminte de moda pana cand sunt purtate, doar pentru ca o mare parte din ceea ce cumparati nu iese din stil. Exista numeroase modele de rochii de seara lungi  in stilul clasic.

Desi nu veti fi cea mai populara persoana dintr-o camera, veti arata mereu bine.

O privire in dulapul dvs. dezvaluie multe culori neutre, in special negru si adesea marina. Aveti cel putin o rochie neagra mica si, eventual, mai multe. De asemenea, aveti tendinta de a prefera culori solide, mai degraba decat printuri. Cele mai multe dintre rochii si fuste va cad la genunchi.

Cautati valoare in alegerile dvs. de garderoba. Dintre toate tipurile de personalitate de moda, tipul clasic este cel mai interesat de imbracaminte de investitii. Nu va este frica sa cheltuiti bani pe haine sau accesorii care vor dura o lunga perioada de timp si nu ezitati sa cheltuiti bani pentru modificari, astfel incat imbracamintea dvs. se va potrivi bine.

Personajul clasic de moda la locul de munca.

Afacerea are nevoie de un aspect personalizat, dupa parerea dvs., si asa mai bine ajustat a devenit mantra ta la locul de munca. Nu va deranjeaza sa purtati un costum pentru a lucra. Daca ati fost informati la serviciu ca a trebuit sa faceti o prezentare unui grup mare intr-o ora, nu v-ati face griji ca ati fost imbracati in mod necorespunzator.

Tinzi sa te imbraci putin mai formal decat colegii tai.

Dulapul tau de lucru este mai mult o reflectare a personalitatii tale de moda decat dulapul tau de joaca. Aveti mai multe probleme de a pune impreuna un dulap de joaca decat un dulap de lucru. Nu sunteti uneori sigur de tipul de imbracaminte care ar fi adecvat pentru uzul casual.

Shopping si personajul clasic de moda

Tinzi sa treci spre haine mai scumpe. Deoarece valoarea este, de asemenea, importanta pentru dvs., ati devenit foarte adept in vanzarile de cumparaturi. Uneori aveti un moment dificil de a alege blugi si imbracaminte casual, desi pentru ca nu sunt favoritele dvs., deci nu aveti tendinta de a nu dori sa petreceti mult timp pentru cumparaturi pentru ei.

Ajustarea stilului personalitatii clasice de moda

Desi stilul tau este atemporal si te serveste bine in majoritatea cazurilor, ai putea proiecta un aspect mai actualizat, fara a-ti pierde personalitatea clasica de moda adaugand cateva articole la moda in dulapul tau. Alegeti un cuplu de accesorii ieftine la preturi reduse in fiecare an si purtati-le imediat. Veti beneficia de proiectarea unui aspect mai modern.

Uitati investitia de imbracaminte atunci cand vine vorba de a cumpara moda la moda, si stick la selectii de buget.

Aspectul dvs. clasic, personalizat, functioneaza bine pentru dvs., ca o femeie scunda. Imbracamintea personalizata este semi-montata, ceea ce face ca purtatorul sa fie mai subtire si deci mai inalt.

Tendinta dvs. de a va place negrul si marina joaca si intr-un mod de moda monocromatic, care este un alt mod de a arata mai mult si mai lent.

0 Shares
You May Also Like