Ce motive ai pentru a cumpara un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Ce motive ai pentru a cumpara un laptop second hand?Laptopurile sunt echipamente necesare omului, datorita faptului ca acestea pot sa fie folosite atat in interes personal cat si in interes profesional, motiv pentru care fiecare dintre noi ne dorim un laptop care sa functioneze fara probleme cat mai mult timp.

In cazul in care ai si tu de gand sa iti cumperi un laptop, si nu prea esti dispus sa investesti prea multi bani in achizitionarea produsului, atunci ai posibilitatea sa te orientezi spre un produs second hand.

In ciuda faptului ca denumirea nu suna tocmai perfect, vorbind despre laptopuri second hand, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt de o calitate buna spre foarte buna.

Este adevarat faptul ca in trecut laptopurile second hand nu erau privite de catre utilizatori cu ochi foarte buni, insa odata cu trecerea timpului, laptopurile au evoluat foarte mult, astfel ca si produsele second hand sunt de o calitate buna sau foarte buna.

Daca ai de gand sa iti cumperi un astfel de produs, trebuie sa stii ca poti sa faci o economie importanta, tinand cont de faptul ca un laptop second hand este mult mai ieftin in comparatie cu un laptop nou.

Chiar si comparativ cu un laptop refurbished, un laptop second hand este mult mai ieftin, asa ca se merita din punct de vedere financiar sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand.

In trecut, nu toate laptopurile second hand beneficiau de perioada de garantie, asa ca existau multe cazuri in care ele se defectau iar utilizatorii erau nevoiti sa plateasca din propriul buzunar costurile reparatiilor.

Acum, lucrurile nu mai stau chiar asa, pentru ca laptopurile second hand care se vand in prezent, vin cu certificate de garantie (cele cumparate de la magazine de specialitate), asa ca din acest punct de vedere utilizatorul are numai de castigat.

De ce? Pentru ca si in cazul nefericit in care echipamentul sufera anumite defectiuni, pretul reparatiei  este acoperit de catre certificatul de garantie, asa ca utilizatorul nu mai are de cheltuit alti bani.

Plus de asta, in prezent poti sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand care sa fie de generatie mai veche, in conditiile in care nu ai cine stie ce asteptari mari de la echipamentul respectiv.

In conditiile in care iti doresti un laptop care sa fie cat mai performant, chiar daca discutam despre un echipament second hand, atunci trebuie sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand i5, care va veni la un pret atractiv.

Vei putea sa gasesti laptopuri second hand i7, care vor fi si mai performante, insa care vor avea preturi ceva mai mari, insa cu siguranta un asemenea laptop isi merita toti banii, pana la ultimul banut.

Asadar, daca stam sa discutam despre laptopuri, poti sa gasesti si echipamente noi, si echipamente refurbished, insa cu siguranta una dintre cele mai bune decizii ar fi aceea de a te orienta spre un laptop second hand, pentru ca aceste produse pot sa functioneze mult mai bine decat de astepti.

0 Shares
You May Also Like