Conditii necesare pentru a beneficia de un implant dentar

0 Shares
0
0
0

Dintii lipsa mai mult ca sigur creaza mai multe probleme decat sa va faca zambetul sa para incomplet. Daca sunt lasati netratati, acestia sunt capabili sa duca la probleme suplimentare de sanatate orala, cum ar fi nealinierea, pierderea suplimentara a dintilor si tesutul osos al maxilarului.

Medicii dentisti subliniaza importanta inlocuirii dintilor pentru pacientii de toate varstele. Inlocuirea unui dinte lipsa va poate ajuta sa va simtiti increzatori si sa va bucurati de alimentele preferate pentru multi ani.

Daca din diferite motive v-ati pierdut dintii sau va luptati cu dintii grav deteriorati, aveti mai multe optiuni de tratament pentru pentru a va reface dantura, asa ca vom discuta in cele ce urmeaza despre acest aspect.

S-ar putea sa fi auzit ca implanturile dentare sunt considerate ideale, dar daca nu aveti suficiente cunostinte despre ceea ce inseamna cu adevarat un implant dentar, cu siguranta veti avea pe buze urmatoarea intrebare: ” Sunt implanturile dentare potrivite pentru mine?”

Pentru a va califica pentru tratamentul implanturilor dentare, trebuie sa aveti o buna sanatate orala si generala. Boala gingiei si recesiunea gingiei pot limita succesul implanturilor, ducand la esecul implantului. De asemenea, trebuie sa fiti in stare buna de sanatate pentru a fi supus unei proceduri chirurgicale.

Pacientii cu diabet zaharat sau alte afectiuni care pot afecta capacitatea lor de vindecare nu pot alege varianta unor implanturi dentare. In plus, pacientii in varsta care nu sunt suficient de puternici pentru a fi supusi unei interventii chirurgicale pot beneficia de solutii traditionale de refacere a danturii.

Un os puternic al maxilarului este, de asemenea necesar pentru a sustine implanturile dentare, motiv pentru care medicii dentisti vor utiliza de fiecare data tehnologii avansate  pentru a crea imagini detaliate, 3D ale anatomiei orale.

In cazul in care maxilarul dvs. este superficial sau mic, este posibil sa nu puteti retine implanturile traditionale. Cu toate acestea, uneori va puteti suplimenta maxilarul cu proceduri simple de altoire osoasa, pe care medicii dentisti care pun implanturi le efectueaza de asemenea.

Desi procesul de plasare suna intimidant pentru unii pacienti, este o procedura relativ simpla, fara durere, asa ca din acest punct de vedere chiar nu trebuie sa existe nici un motiv de ingrijorare.

Asadar, dupa cum se poate vedea, dintii lipsa cu siguranta reprezinta o problema delicata cu care se pot confrunta multe probleme in zilele noastre, asa ca daca si dvs. treceti printr-o asemenea situatie neplacuta, cu siguranta trebuie sa luati masuri cat mai repede.

Dupa cum se poate vedea, implanturile dentare pot reprezenta cea mai eficienta modalitate pentru refacerea danturii, insa pentru a opta pentru implanturi dentare este necesar sa aveti o sanatate orala foarte buna.

Deasemenea, este important ca in cazul in care va hotarati sa optati pentru implanturi dentare, sa va indreptati atentia spre un cabinet de stomatologie renumit, pentru a beneficia de cele mai bune servicii, iar apoi, dupa ce vor fi puse implanturile, va fi necesar sa aveti grija de dantura si sa va spalati dintii de doua ori pe zi.

0 Shares
You May Also Like