Cum ajutam un smartphone Samsung sa reziste incarcat mai mult tim?

Cum ajutam un smartphone Samsung sa reziste incarcat mai mult timp?

0 Shares
0
0
0

Cum ajutam un smartphone Samsung sa reziste incarcat mai mult tim?
Fiecare persoana detine un smartphone in zilele noastre, dat fiind faptul ca acesta practic este o necesitate. Tocmai din acest motiv, majoritatea persoanelor care isi doresc un smartphone nou se orienteaza spre diferite motive Samsung Galaxy. Unii se orienteaza spre modele Samsung Galaxy S (modelele din aceasta gama fiind cele mai scumpe alaturi de Note), precum Samsung Galaxy S9, S9 Plus sau S10.

Altii opteaza pentru modele Samsung Galaxy A (A5, A6, A7, A8, A9). Exista utilizatori care opteaza pentru modelele Samsung Galaxy J (si aici optiunile sunt multe).

Din pacate pentru utilizatorii de telefoane Samsung insa, la fel ca alte telefoane ale unor producatori mult mai slab cotati pe piata decat Samsung; si telefoanele acestui brand se descarca rapid. In continuare insa veti afla cum poate fi optimizata si ajutata sa reziste mai mult timp incarcata o baterie Samsung.

Utilizati urmatoarele metode pentru a depana problema problemei de scurgere a bateriei.

  • Verificati daca Bluetooth, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC / S Beam, Tethering si Portable Hotspot sunt pornite atunci cand nu sunt utilizate.
  • Verificati daca luminozitatea dispozitivului este setata la minimum sau nu. Daca nu, setati la minim luminozitatea ecranului.
  • Trebuie sa stiti ca prezenta unor caracteristici inteligente in telefoane Flagship, cum ar fi Motion UI, Smart Stay, Gesturi de aer, Ecran Mirroring etc va scurge bateria considerabil.
  • Verificarea modului de economisire a energiei (daca este disponibil) si activarea acestuia este indicata.
  • Sincronizarea automata a mesajelor de posta electronica, a datelor despre aplicatii etc. va duce la scurgerea bateriei.
  • Aplicatii multiple care ruleaza in spatele fundalului vor descarca bateriile. Inchideti aplicatiile
  • Verificati modul Network Mode deoarece modul de retea 4G va consuma mai multe resurse ale bateriei in comparatie cu modul 2G / 2.5G / 3G.
  • Minimizarea timpului de lumina de fundal ar economisi bateria, asa ca minimizati acest timp.
  • Urmati procedura standard de incarcare (adica incarcati o baterie complet descarcata in modul de oprire de pana la 150 de minute.)
  • Actualizarea software-ului periodic prin FOTA sau Smart Switch este menita sa imbunatateasca si durata de viata a bateriei; asa ca actulizati software-ul.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii pe care ar trebui sa le cunoasteti si sa le puneti in practica pentru a va ajuta dispozitivul Samsung Galaxy (indiferent de gama), sa reziste mai mult timp incarcat.

In cazul in care optati pentru punerea in aplicare a acestor sfaturi si constatati ca dispozitivul se descarca mai greu, atunci puteti scapa pentru moment de achizitionarea unei baterii smartphone noi.

In schimb, in cazul in care observati ca bateria dispozitivului dvs. Samsung se descarca la fel de rapid ca si inainte, atunci in mod evident va fi nevoie sa va indreptati atentia spre o noua baterie Samsung. Se pot gasi asemenea baterii Samsung chiar si la magazinele online precum www.magazingsm.ro, la cele mai atractive preturi.

Daca este necesar sa inlocuiti bateria, puteti face acest lucru acasa, in cazul in care bateria este detasabila, sau puteti merge cu dispozitivul intr-un service gsm, in cazul in care bateria nu este detasabila.

0 Shares
You May Also Like