Cum ajutam un smartphone Samsung sa reziste incarcat mai mult tim?

De ce sa cumperi One Plus 6T

0 Shares
0
0
0

Cum ajutam un smartphone Samsung sa reziste incarcat mai mult tim?One Plus 6T nu este un upgrade la vechiul One Plus 6. Dar pentru restul lumii, pentru oamenii normali de acolo, acesta este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le puteti cumpara. Pur si simplu nu este, in context, ceva nou sau deosebit de interesant. Un lucru avantajos este faptul ca vei avea pe acest telefon cele mai bune accesorii telefoane.

Modelul 6T are un design de sticla premium si puteti avea orice culoare atata timp cat este negru: Mirror Black (luciu) sau Midnight Black (mata). Este usor curbata pe spate si are o greutate confortabila de tinut, desi curba cuplata cu cea mai mica lovitura de camera inseamna ca nu se roteste cand este folosita pe o masa. Pentru protectie suplimentara, consultati cele mai bune huse pentru OnePlus 6T.

Are o crestatura in forma de picatura in partea de sus a ecranului sau mare, de 6.41, care gazduieste o camera foto, in timp ce difuzorul este o fanta pe marginea superioara a telefonului. A trebuit sa reglezam modul in care tinem telefonul pentru apeluri pentru a-l alinia corect la urechi, dar aceasta este o problema cu multe telefoane notate care nu gazduiesc difuzorul intr-un cadru superior.

Panoul din spate gazduieste camere duble si logo-ul OnePlus, in timp ce liniile antenei sunt ascunse in cadrul aluminiu.

Cu un port USB-C si fara mufa pentru toate castile, OnePlus 6T sufera din cauza sindromului dreptunghiului negru al smartphone-urilor moderne. Intr-o linie de sus, se amesteca cu LG V40, Pixel 3 XL si Sony Xperia XZ3.

Pierderea acelui jack este mai mare decat in ​​cazul altor producatori, deoarece doar cinci luni inainte de lansarea lui 6T, co-fondatorul Carl Pei statea pe o scena pentru a anunta OnePlus 6 si a sustinut ca inca mai urmeaza si alte imbunatatiri ale seriei. OnePlus ne-a spus ca este timpul sa il scoatem pe dispozitivul 6T, in parte pentru a se potrivi cu senzorul de amprenta digitala din ecran.

Compania se afla intre o stanca si o vale – comunitatea fanatica isi doreste probabil o mufa pentru casti, dar publicul larg nu are grija de masa, evident in acceptarea iPhone-urilor fara jacki din 2016. Este ultima piata pe care OnePlus are nevoie disperata sa vanda, ajutat de noi parteneriate de operatori.

Indepartarea mufei pentru casti pentru a se incadra intr-o bucata noua de tehnologie este decizia.

Raspunsul scurt este da, complet cu animatii software funky. Nu este la fel de rapid ca senzorii fizici de amprente fizice, inclusiv cel de pe OnePlus 6. Pe 6T a functionat prin protectorul de ecran instalat in fabrica, pe care apoi l-am scos din nou pentru a testa din nou si parea bine. Pur si simplu dureaza o secunda mai mult decat s-ar putea astepta.

Am ajuns, de asemenea, sa re-pregatim telefonul de doua ori pentru a citi degetele noastre. Este mai putin bun la detectarea margini decat senzorii fizici si trebuie sa plasati amprenta destul de plat. Dar este uimitor faptul ca functioneaza chiar si in primul rand si este destul de sigur sa se utilizeze pentru biometrie.

Nu este la fel de rapid ca si deblocarea cu fata la care ne-am gasit mai mult si chiar functioneaza bine in intuneric, dar tot va trebui sa va bazati pe senzorul de amprenta pentru tranzactii sigure si autentificarea aplicatiilor.

0 Shares
You May Also Like