Cum poti deosebi cristalele adevarate de imitatii?

0 Shares
0
0
0

Cum poti deosebi cristalele adevarate de imitatii?Cu siguranta fiecare femeie tine foarte mult la imaginea ei, asa ca isi va indrepta mereu atentia spre cele mai frumoase accesorii pe care le detine, pentru a-si completa perfect tinuta, astfel incat si imaginea sa fie una perfecta.

In acest sens, o multime de femei aleg sa isi indrepte din ce in ce mai mult atentia spre bijuterii pietre semipretioase, datorita faptului ca aceste bijuterii sunt si foarte elegante, dar si datorita faptului ca ele sunt capabile sa atraga toate privirile celor din jur.

Femeile care intentioneaza insa sa isi cumpere bijuterii prevazute cu pietre pretioase sau cu pietre semipretioase, trebuie sa stie sa deosebeasca imitatiile de cristale veritabile si invers, pentru a nu da o multime de bani in schimbul unor imitatii ieftine.

Tocmai de aceea, femeile care au de gand sa opteze pentru astfel de bijuterii, ar trebui sa fie atente la imperfectiunile bijuteriilor. Cu siguranta bijuteriile care au asemenea cristale, datrita faptului ca trec printr-un proces de prelucrare intens, pot sa prezinte anumite imperfectiuni.

Asadar, doamnele sau domnisoarele care atunci cand trebuie sa isi aleaga o asemenea bijuterie, observa faptul ca aceasta este prevazuta cu un cristal perfect, care sa nu aiba nici macar o mica imperfectiune, iar pretul bijuteriei este unul mic, ar trebui sa analizeze mult mai bine bijuteria, pentru a nu se pacali.

Culoarea si aspectul reprezinta deasemenea alte doua elemente foarte importante de care trebuie sa tina cont femeile care au de gand sa isi aleaga bijuterii ce au in componenta lor astfel de cristale.

Aici trebuie mentionat faptul ca dintre toate cristalele existente, cele mai multe au culori naturale si frumoase, insa exista si cristale naturale care sunt fade, care au culori sterse si neaspectuoase, motiv pentru care acestea au fost supuse unui proces intens de prelucrare.

In cazul de fata putem sa amintim de exemplu agatele are sunt gri si nu foarte atractive, sau lapis lazuli care poate sa fie lipsit de stralucire.  Tocmai acesta este si motivul pentru care acestor cristale li se vor aplica diferite tratamente .

Pretul cristalelor conteaza deasemenea foarte mult, iar aici trebuie mentionat faptul ca un cristal natural care se gaseste foarte rar si care este de calitate superioara, are un pret mare sau foarte mare.

Femeile care vor gasi un astfel de cristal la un pret mai mult decat atractiv, trebuie sa stie ca respectivul cristal este o imitatie. Referitor la preturile cristalelor, cu siguranta Rubinul, Safirul, Topazul, Smaraldul, Malahitul, Crisocola, Lapis Lazuli sau Moldavitul vor avea de fiecare data preturi mari si foarte mari.

Cristalele enumerate anterior, daca vor avea preturi mici sau preturi foarte mici, cu siguranta sunt imitatii, asa ca nu se merita investirea banilor in asemenea pietre.

Un alt aspect care trebuie sa conteze foarte mult atunci cand vine vorba despre aceste pietre pretioase, este reprezentat de provenienta acestora, asa ca femeile trebuie sa se informeze foarte bine inainte sa isi cumpere bijuteriile care contin astfel de pietre, pentru a nu regreta apoi ca au aruncat cu banii pe niste pietre semipretioase false.

0 Shares
You May Also Like