Cum sa folosesti Twitter ?

0 Shares
0
0
0

Cum sa folosesti Twitter ?In prezent toata lumea foloseste Twitter dar iti va lua ceva sa te inveti cu el. In realitate nu e deloc greu.

Twitter este locul in care stirile sunt distribuite, legaturile sunt impartasite si apar memeuri. Este, de asemenea, un loc pentru chat cu prietenii. Cu toate acestea, spre deosebire de Facebook, Twitter este public in mod implicit. Si nu e un lucru rau. Inseamna ca glumele dvs. pot deveni virale (daca sunt amuzante) si, in plus fata de prietenii dvs., puteti interactiona cu jurnalistii dvs. preferati, sportivi, artisti sau figuri politice, toate in acelasi spatiu.

Urmati sfaturile noastre pentru a incepe sa folositi Twitter si faceti-va o experienta mai plina de satisfactii.

In general vorbind, tweets se arata in ordinea in care se intampla. In partea de sus a unui feed Twitter, veti vedea tweets care sunt foarte recente. In partea superioara apar noile tweets, impingand cele mai vechi in jos. Daca nu v-ati conectat intr-o perioada de timp, ati putea obtine un pachet de tweets recomandate, probabil pentru  ca le-ati ratat, dar in afara de aceasta ecuatia este simpla: Cu cat defilati in jos, cu atat vechile tweets ajung la vedere.

Aceasta  a facut Twitter locul in care se vizioneaza protestele din intreaga lume, se urmaresc si comenteaza jocurile sportive sau emisiunile TV in timp ce se intampla si sa ne distram din greselile celebritatilor chiar cand vestea este noua. Cea mai buna (si uneori cea mai rea) parte este ca persoanele care impartasesc informatii si poze tweeting nu sunt neaparat reporteri. Oricine poate fi un reporter sau un critic cultural pe Twitter, si asta a condus la un univers de puncte de vedere diverse, toate amplificate organic. Afla mai multe pe o gama variata de teme intrand pe Bee’s Blog.

Tweets pot contine link-uri, fotografii, GIF-uri sau videoclipuri. Dar daca tweet-ati text, esti limitat la 280 de caractere. Pare trist dar odata ce te obisnuiesti cu asta, vei invata sa iubesti textele concise. Va ajuta sa faceti tweets-ul firesc, si este mult mai putin text pe care trebuie sa il cititi atunci cand scanati alte tweets. Unii chiar spun ca Twitter ne ajuta sa devenim scriitori mai buni.

Trecerea in fluxul Twitter nepregatit va poate lasa sa va simtiti fara manevra. Care sa urmeze? Ce sa tweetez? Acest lucru apare pe pagina mea Twitter? Am pierdut lucrurile pe care prietenii mei le posteaza? Ce este RT? Urmati sfaturile noastre pentru a incepe sa faceti Twitter si faceti-va o experienta mai plina de satisfactii.

Cum se face un cont Twitter pe Desktop

Mergeti la Twitter.com sau descarcati aplicatia si inscrieti-va pentru un cont. “Numele complet” pe care il furnizati va fi numele dvs. afisat, dar spre deosebire de Facebook, puteti schimba numele afisat la ceea ce doriti de cate ori doriti, deci este foarte usor sa ramaneti anonim daca alegeti acest lucru.

Introduceti numarul dvs. de telefon. Aceasta este o forma de autentificare care va va ajuta in cazul in care pierdeti vreodata accesul la contul dvs. Veti dori sa utilizati un telefon la care aveti de fapt acces, deoarece urmatorul pas va va cere sa verificati un numar trimis prin text.

0 Shares
You May Also Like