Lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii despre masajul erotic

0 Shares
0
0
0

Istoria masajului erotic se pierde in negura timpului, aceasta fiind invocata tot mai des in zilele noastre, cand aceste practici u devenit ceva banal. Inainte de toate, trebuie spus ca printre primele referiri exlicite la masajul erotic pot fi regasite in Kamasutra, o filosofie de viata a indienilor veche de mii de ani.

Astfel, pentru prima oara in mod detaliat sunt prezentate tehnici de masaj si de excitare a corpului, fara ca acest lucru sa insemne actul sexual in sine.

Este adevarat, sexul este vazut drept ceva sacru in aceatsa cultura straveche, lucru de care ar trebui sa ne bucuram si in zilele noastre. Prin urmare, va trebui sa vedem ce presupune masajul erotic si la ce trebuie sa ne asteptam la un salon masaj erotic care ofera astfel de servicii in Bucuresti sau in orice alta parte a tarii.

Nu totul tine de orgasm

Inainte de toate trebuie spus ca scopul masajului erotic nu este neaparat acela de a oferi un orgasm barbatului sau femeii de langa tine. Acest lucru poate fi facut foarte rapid si fara prea mare efort, daca stimulezi zonele erogene ale barbatului, ceea ce se indeparteaza insa de regulile masajului erotic in sine.

Scopul unui masaj erotic bine facut este acela de a obtine o relaxare totala a corpului si in special a mintii umane. Acest lucru poate fi facut prin tehnici de masaj speciale, care nu tin neaparat de latura sexuala.

Este adevarat, prin stimularea anumitor centri nervosi, poti ajunge la orgasm mai rapid decat crezi, insa acest lucru necesita experienta din pareta maseozelor. Iar pe experienta se bazeaza saloanele de masaj moderne, atunci cand ofera servicii de acest gen.

Masajul erotic nu inseamna sex

Dincolo de aceste lucruri, trebuie specificat inca o data faptul ca masajul erotic nu este echivalent cu sexul. Nu este mai putin adevarat ca in timpul unui masaj erotic se poate ajunge la orgasm, insa nu acesta este scopul saloanelor de masaj erotic. In principiu, scopul propus este relaxarea totala, atat din punct d evedere fizic, dar mai ales psihic.

Frecventate de barbati, acest tip de saloane nu ofera servicii sexuale. Prin urmare, pentru cei care cred ca odata intrati intr-un salon de masaj vor avea parte de toate placerile lumesti, trebuie sa stie ca se inseala amarnic.

Pe de alta parte, o experienta la un astfel de salon nu trebuie ratata, astfel incat barbatii vor putea face diferenta ingre un masaj erotic bine facut si unul practicat de amatoare.

0 Shares
You May Also Like