Cum sa gasiti CMS-ul potrivit pentru pagina web

Cum sa gasiti CMS-ul potrivit pentru pagina web

0 Shares
0
0
0

Cum sa gasiti CMS-ul potrivit pentru pagina webTrecand de la aceste instrumente de proiectare “in trei clicuri”, constatam ca exista o serie de manageri de continut care va permit sa creati pagini web de la zero, cu rezultate bune. Noi spunem intotdeauna ca WordPress este cea mai buna optiune pentru a crea o pagina web. Si managerul a oferit intotdeauna cele mai bune rezultate.

Drupal sau Magento sunt alte CMS destul de puternice prin care puteti crea o pagina web. In timp ce Prestashop sau Shopify se concentreaza pe crearea de magazine online. Va recomandam sa faceti un webdesigning course pentru a reusi sa aveti cel mai bun site.

Cu toate acestea, WordPress este un manager simplu care se utilizeaza atat la proiectarea site-ului, cat si la utilizarea acestuia mai tarziu. Si pe Internet exista destul de multe articole si tutoriale in care sa obtineti informatii si sa vedeti cum sa gestionati un site web de la zero. Va recomandam daca doriti sa creati o pagina simpla in acelasi timp puternica; care este pozitionata mai tarziu intre primele rezultate ale Google si este atractiva vizual.

Planificati-va bine lucrarea

Este important sa fiti clar despre ceea ce doriti sa dezvoltati inainte de a incepe. Un site web poate avea scopuri diferite si in functie de ceea ce doriti sa faceti, va trebui sa construiti o structura sau alta. Stilul designului, continutul, cuvintele cheie pe care doriti sa le atacati, formularele de contact, fotografiile, videoclipurile etc.

Alegeti domeniul si gazduirea

Este imposibil sa aveti o pagina web fara aceste doua elemente. Gazduirea este spatiul in care este gazduita pagina web si tot continutul care o cuprinde. In timp ce domeniul este numele pe care il atribuiti webului si traduce adresa IP pentru a o gasi usor.

Efectuati instalarea CMS ales

Acest punct depinde de managerul de continut pe care il veti utiliza pentru a crea pagina web. Dupa cum am mentionat deja, as recomanda utilizarea WordPress fara nici o indoiala. De asemenea, nu este foarte complicat sa instalati daca urmati pasii corect.

Primul pas pentru a crea o pagina web: structura

Conceptul de structura web se refera la organizarea si distribuirea elementelor intr-un site web. In acelasi timp, decideti cum se leaga diferitele pagini; care vor fi paginile de top si care vor trebui sa depinda de celelallte; care pagini ar trebui sa fie afisate in meniul de sus si cele din subsol.

Cand cineva se gandeste la designul unei pagini web, poate ramane singur pe suprafata vizuala, dar arhitectura este, de asemenea, importanta pentru a obtine un rezultat bun.

Cateva sfaturi pentru a crea o structura web optima

Cate pagini sunt cele corecte? Suma depinde de sectorul in care functioneaza site-ul, dar este adevarat ca cu cat mai multe pagini are va fi mai complicat pentru navigator. Mai ales atunci cand exista mai multe straturi.

Pariati pe minimalism

In plus fata de urmarirea acestei tendinte de design, minimalismul ne poate ajuta sa intelegem cum ar trebui sa fie un meniu corect: mai putin este mai mult. Este suficient sa includeti elementele esentiale si cuvintele cheie.

Concentrati-va pe utilizarea si experienta utilizatorilor

Experienta utilizatorului este setul de factori legati de interactiunea utilizatorului pe pagina web in cauza. Adica, atunci cand creati o pagina, trebuie sa va ganditi la cine va intra in ea si cum va putem face mai usor sa va atingeti obiectivul. Aceasta este utilitatea, elementul care se refera la usurinta cu care utilizatorii pot folosi webul.

0 Shares
You May Also Like