Cum sa scrii pentru SEO, fara sa para ca scrii pentru SEO?

Pentru a afla cat costa o optimizare seo, intra pe DanBradu.com!

Majoritatea topicurilor de marketing de pe Internet pe care le poti citi in ziua de astazi, iti vor spune intotdeauna ca este cel mai important sa scrii pentru utilizatori, pentru vizitatorii website-urilor si nu pentru motoarele de cautare.

Este adevarat intr-o mica sau mai mare masura, dar poate fi usor inselator. Am vazut articole si pagini de vanzare ale anumitor produse pe internet, ce nu folosesc de exemplu cuvinte cheie. DELOC. Pana la urma, ele chiar scriu pentru utilizatori, nu?

[adsenseyu1]

Gresit! Credem ca este inca necesar si avem nevoie sa scriem “si” pentru motoarele de cautare, dar nu intr-un mod neprofesionist, in asa fel incat sa fie evident ca o facem strict pentru acest lucru.

Filosofia este aceasta: In business, scopul initiativelor tale si al activitatilor tale, ar trebui sa fie acela de a face mai multi bani. De aceea faci business, nu?

Iata ce ne dezvaluie un profesionist in SEO din Statele Unite, sa-i spunem Mike:

“Cand am inceput prima data sa fac SEO, am fost antrenat in cum sa scriu articole ce vor atrage backlink-uri, stiu, era o practica oribila, dar aceasta practica era un trend in momentul respectiv.

Acumuland aceste capabilitati de a scrie astfel de articole, fiind un jurnalist antrenat ca sa zic asa, am fost profund dezgustat despre ceea ce credeam a fi cea mai joasa modalitate de folosire a limbii engleze, fara a mai mentiona clamarile sarace din punct de vedere etic, ca toate aceste lucruri ar putea constitui in definitv, sfaturi relevante si credibile.”

[adsenseyu1]

Credem in continuare ca research-ul amanuntit, facut ca la carte, este cea mai valoroasa resursa pentru scris. Dar in final, invatand din ce in ce mai mult despre SEO si tehnicile acestuia, trebuie sa ne punem intrebarea: Vrem bani sau nu?

Problema este ca majoritatea persoanelor nu stiu exact cum sa scrie pentru SEO, cum sa optimizeze un articol pentru SEO (lucruri care pot aduce bani).

Ceea ce considera ei a “scrie pentru SEO” este de fapt introducerea unor anumite cuvinte cheie sau uneori uita si de acestea. Acestea fiind spuse, sa trecem la lucrurile bune. Incercam aici sa va dam cateva sugestii despre cum sa scrieti pentru SEO, fara a fi vizibil acest lucru, ca fiind facut in mod intentionat sau agresiv.

Regula de aur pentru o scriere SEO naturala: Foloseste finetea pentru a incorpora un cuvant cheie, in titlul paginii tale.

Titlul paginii ar trebui sa fie clar, specific, atragator si sa aiba toata calitatile care il pot face un titlu bun. Dar trebuie sa contina de asemenea si un cuvant cheie. Este crucial. Nu numai cuvantul cheie din titlul principal, dar si celelalte cuvinte cheie, fiecare postare contribuind la tema generala a site-ului, acest element fiind capabil sa creeze cuvinte cheie relevante, dar diferite.

Regula numarul 2 pentru o scriere SEO excelenta: Fa tag-urile titlurilor interesante!

Tag-urile titlurilor sunt diferite de titlurile paginilor. Aceasta sectiune a SEO face referire la Meta Title Tag, un titlu care intra direct in codul site-ului tau, nu titlul articolului actual. Daca folosesti WordPress de exemplu, poti sa vizualizezi si sa schimbi Meta Title-urile de pe fiecare pagina sau post, prin instalarea unui plug-in SEO, ca de exemplu WordPress SEO de la Yoast.

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts