Cum sa va securizati mai bine telefonul?

Cum sa va securizati mai bine telefonul?

0 Shares
0
0
0

Cum sa va securizati mai bine telefonul?
In trecut, cand foloseam cu totii vechile telefoane mobile cu butoane, foarte multe persoane nu puneau mare pret pe securitatea telefoanelor. Atunci practic, ce aveau mai de pret in telefon erau contactele si probabil sms-urile.

Acum insa, odata cu aparitia smartphone-urilor, dat fiind faptul ca avem atat de multe aplicatii instalate, avem date personale salvate in telefoane, altii salveaza diferite poze si fisiere importante, asa ca este nevoie de o modalitate cat mai eficienta pentru securizarea telefonului.

Exista aplicatii utile in acest sens, care pot fi instalate atat pe telefoane mobile Sony, Nokia Huawei, Samsung, Htc (acestea sunt doar cateva dintre brandurile de telefoane care folosesc sistemul de operare Android), cat si pe dispozitivele iPhone care sunt diferite de cele mentionate anterior, pentru ca folosesc iOS ca sistem de operare.

Exista mai multe astfel de aplicatii pe care fiecare utilizator le poate instala, indiferent de marca si modelul telefonului pe care il detine, in vederea securizarii dispozitivului. Iata cateva astfel de aplicatii utile.

  1. Norton App Lock

Aceasta este cea mai buna aplicatie care poate sa securizeze telefonul. Dupa cum puteti vedea din numele sau, este dezvoltata de catre Norton, un nume imens in securitate. Aplicatia lor ofera multe functionalitati. Puteti bloca aplicatii si fotografii.

Blocarea se poate realiza folosind PIN-ul, patru parole sau model de patru cifre. Aplicatia va recomanda de asemenea, ce aplicatii ar trebui sa blocati. Dupa multe incercari de deblocare a telefonului, aceasta face poze cu persoana care incearca sa il deblocheze. Este gratuit de descarcat Norton App Lock din Google Play Store.

  1. AppLock – Amprenta digitala

Aceasta aplicatie este de asemenea buna, deoarece dispune de model, parola si amprenta digitala. Aceasta este o optiune buna pentru cei care au scanere de amprente pe telefoane. Dupa multe incercari, este nevoie de un selfie al persoanei care incearca sa il deblocheze.

Diferenta fata de celelalte aplicatii din lista, atunci cand va deblocati telefonul, aceasta aplicatie ofera o grila 18 × 18 in loc de 3 × 3. Aceasta aplicatie vine in 30 de limbi si este gratuita, dar exista o versiune platita si care se poate descarca din Google Play Store.

  1. LOCKit – App Lock

Aceasta este o optiune gratuita foarte buna. Poate bloca aplicatii, fotografii si setari. Aceasta aplicatie ofera multe functionalitati, cum ar fi scanerul de amprente numai pentru dispozitivele Samsung, pornirea automata la repornirea telefonului, alerte de intrerupere, etc. Aplicatia este gratuita, este usor de dezinstalat, si este disponibila in Google Play.

  1. Locker CM

Aceasta aplicatie este facuta de Cheetah Mobile (aceiasi dezvoltatori care au creat si Clean Master). Aceasta aplicatie este foarte diferita de alte aplicatii ale acestora. Este complet gratuita si nu are antivirus, reclame, functii de rapel sau alte lucruri.

Aceasta aplicatie doar blocheaza aplicatiile si trebuie sa o deblocati cu amprenta. Puteti bloca multe lucruri cu aceasta aplicatie. De exemplu, puteti bloca Wi-Fi, Bluetooth, apeluri, setari si multe altele. Puteti descarca gratuit aceasta aplicatie din magazinul Google Play.

  1. Applock

Aceasta aplicatie este una dintre cele mai bune blocaje pentru aplicatii pe care le veti gasi. Applock prezinta multe functionalitati bune. De exemplu, poate bloca multe dintre aplicatiile pe care le folosesc majoritatea oamenilor.

De asemenea, puteti bloca fotografii si videoclipuri. Blocarea modelului este invizibila si nimeni nu va poate vedea modelul de blocare daca se afla in spatele dvs. De asemenea, daca alegeti sa blocati aplicatia cu o parola, tastatura va fi aleatorie, astfel incat nimeni nu va poate prezice parola.

Aplicatia are de asemenea tema, si puteti inlocui pictograme si astfel ascundeti aplicatiile. Aplicatia face de asemenea poze cu persoane care nu pun parola corecta. Este gratuita si disponibila in Google Play Store.

0 Shares
You May Also Like