Cum sa verificati nivelurile de cerneala ale imprimantei?

0 Shares
0
0
0

Imprimantele sunt foarte importante atat pentru persoanele fizice care detin un calculator sau un laptop, dar mai ales pentru firme, care mai mereu au de listat documente si alte lucruri.

Tocmai de aceea, fiecare va dori sa aiba o imprimanta cat mai performanta, si de la un producator renumit de astfel de echipamente.

In cazul in care imprimatele listeaza textele sau fotografiile decolorate sau neplacute, poate fi timpul sa inlocuiti cartusele de cerneala, iar in acest sens va fi necesar sa cautati cea mai atractiva oferta cartuse imprimanta, pentru a alege cartusele.

Cand un cartus de cerneala este scazut, se poate usca si infunda duza de cerneala. Aceasta inseamna ca imprimanta dvs. va incerca sa produca mai multa cerneala decat ar fi de obicei, ceea ce ar putea determina imprimarea sa se descompuna.

Marci de imprimante populare si cum sa verificati nivelurile de cerneala

Cum sa verificati nivelurile de cerneala ale imprimantei pe o imprimanta Epson

Aceste imprimante sunt echipate cu un instrument de monitorizare a starii care verifica gradul de cerneala Epson din imprimanta dvs.

Puteti accesa acest lucru de la unitatea de imprimanta, la care puteti accesa meniul de pornire sau tabloul de bord al ecranului de pornire, in functie de modelul dispozitivului.

Veti putea vedea multe informatii despre erori potentiale de aici, cum ar fi blocajele de hartie. Cu toate acestea, daca un cartus de cerneala instalat in imprimanta este rupt, utilitarul nu va putea calcula defalcarea corecta a cernelii.

Cum sa verificati cantitatea de cerneala ramasa intr-o imprimanta HP

In cazul in care aveti un computer Windows, va trebui sa descarcati si sa executati un instrument gratuit numit HP Print si Scan Doctor. Acest lucru va efectua in mod automat diagnostice de depanare pentru a identifica eventualele probleme.

Pentru a verifica nivelurile de cerneala ale imprimantei dvs. HP, mai intai de toate deschideti instrumentul si faceti clic pe Niveluri imprimanta / alimentare.

Aceasta va creste nivelul estimat al tonului de cerneala si toner. Pentru Windows 10, Android si iOS, va trebui sa descarcati aplicatia HP Smart. De cerneala HP Nivelurile vor fi afisate pe ecranul de pornire a aplicatiei.

Cum sa verificati nivelul de cerneala al imprimantei pe o imprimanta Dell

Accesati nivelurile de cerneala ale imprimantei Dell din panoul de control de pe computer. Selectati „vizualizati dispozitive si imprimante”, sub hardware si sunet si faceti clic pe imprimanta.

Din optiunile imprimantei, veti putea gasi fila servicii si selectati nivelurile de cerneala Dell. De aici, veti putea sa imprimati o pagina de testare pentru a determina nivelurile adevarate de imprimare.

Cum sa aflati cata cerna de imprimanta este in imprimanta dvs. Lexmark

Cu o imprimanta Lexmark, veti putea accesa nivelurile de cerneala de pe computer sau de pe ecranul afisajului imprimantei.

De pe computerul dvs., in primul rand va trebui sa descarcati si sa deschideti utilitatea Seriei Lexmark P910. Odata deschis, faceti clic pe fila cartuselor pentru a vedea starea cernelii Lexmark.

Cum verificati nivelul de cerneala pe o imprimanta Canon?

Pentru a verifica nivelurile de cerneala de pe imprimanta dvs. Canon, in primul rand va trebui sa lansati Canon IJ Status Monitor. Faceti clic pe fila de intretinere care va va duce la ecranul de stare a imprimantei de vizualizare. De aici veti putea aborda orice problema de cerneala Canon. 

Cum sa verificati cata cantitate de cerneala ramane intr-o imprimanta Brother

Daca aveti o imprimanta Brother, puteti gasi monitorul de stare fie de pe ecranul LCD al imprimantei, fie de pe panoul de control al computerului. Pe imprimanta, trebuie doar sa faceti clic pe cheia de gestionare a cernelii sau a cernelii pentru a gasi o optiune pentru volumul de cerneala.

Accesati starea de cerneala de pe un computer cu ajutorul Statiei de monitorizare a starii. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este sa faceti dublu clic pe pictograma imprimantei in tava de activitati de pe desktop.

Acest lucru va creste nivelul de culoare al cernelii. In cazul in care lucrati de la un Mac, vizitati Macintosh si introduceti calea urmatoare: HD / Library / Printers / Brother / Utilities.

Cum sa verificati nivelurile de cerneala ale imprimantei intr-o imprimanta Kodak

Verificarea nivelurilor de cerneala de pe imprimanta dvs. Kodak all-in-one este foarte simpla, deoarece se poate realiza din tabloul de bord al imprimantei dvs. LCD.

Apasati pictograma de acasa si faceti clic pe sageata dreapta care va va duce la intretinere. De aici puteti verifica nivelurile astfel incat sa stiti cand este timpul sa inlocuiti cartusele.

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, atunci cand aveti o imprimanta iar cartusul de cerneala al acesteia este gol, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca inlocuirea acestuia este o misiune mult mai simpla decat ati fi putut crede, si veti putea schimba fara probleme cartusul acasa.

0 Shares
You May Also Like