Cum se reseteaza HUAWEI P smart 2019?

0 Shares
0
0
0

Cum se reseteaza HUAWEI P smart 2019?Huawei este unul dintre cei mai apreciati producatori de telefoane mobile de pe piata in ultimii ani, iar din acest motiv, un numar foarte mare de persoane care au nevoie de un nou smartphone, isi indreapta atentia spre un telefon Huawei.

Fireste, cei care au un buget mare la dispozitie se orienteaza spre modelele din gama PRO, cum ar fi Huawei P30 Pro sau P40 Pro, insa exista si telefoane cum ar fi P smart 2019 care au un design super atractiv si care dispun de specificatii tehnice uimitoare. Acestea de cele mai multe ori functioneaza peste asteptari.

Cu toate acestea, se poate intampla ca dispozitivul sa necesite o resetare din diferite motive, iar daca este nevoie sa faceti acest lucru, in randurile care urmeaza aveti ocazia de a vedea cum trebuie sa procedati pentru a remedia o astfel de problema. Asadar, haideti sa vedem cum se efectueaza resetarea Huawei P smart 2019.

Daca masuri precum repornirea smartphone-ului nu ajuta, ar trebui sa luati in considerare resetarea dispozitivului. Exista mai multe posibilitati aici: De exemplu, puteti reseta numai setarile sau intregul smartphone, astfel incat sa fie resetat la starea sa de livrare.

Nota: Daca resetati dispozitivul la setarile sale din fabrica, va trebui sa il configurati din nou de la zero. Puteti sa creati o copie de rezerva – dar daca eroarea este prezenta si in copie de rezerva, este posibil sa trebuiasca sa renuntati la aceasta pentru a rezolva problema.

Efectuati o resetare pe HUAWEI P smart 2019

Daca puteti deschide in continuare setarile de pe dispozitiv: mai intai apasati pe „Sistem” si apoi „Resetati”. Acum aveti de ales: doriti doar sa resetati setarile de retea? Acest lucru este util de exemplu, daca aveti probleme cu WiFi sau Bluetooth.

In acest caz, atingeti optiunea „Resetati setarile retelei” si urmati instructiunile de pe ecran. Apoi, trebuie sa configurati toate functiile de retea, inclusiv WiFi. Alte date, cum ar fi muzica sau fotografiile dvs., nu sunt afectate de efectuarea unei astfel de resetari.

In loc sa va restrangeti la functiile de retea, puteti reseta toate setarile selectand optiunea „Resetati toate setarile”. Acest lucru va restabili smartphone-ul la setarile din fabrica. Daca ati schimbat in prealabil functii precum luminozitatea afisajului, va trebui sa le setati din nou dupa aceea. La fel ca la „Resetare setari retea”, cu toate acestea, datele salvate, cum ar fi muzica sau imaginile, sunt pastrate.

Cu toate acestea, uneori este necesara o resetare completa pentru a remedia o problema. Acest lucru va duce de asemenea la pierderea datelor salvate, adica toate imaginile, fisierele muzicale si videoclipurile.

Pentru a efectua o astfel de resetare din fabrica, atingeti sub „Resetare” din optiunea „Restabiliti setarile din fabrica”. Confirmati ca sunteti cu adevarat sigur. Dispozitivul se reseteaza apoi la setarile din fabrica.

Alternativ, utilizati modul de recuperare pentru a reseta dispozitivul

Dar ce ar trebui sa faceti daca nu mai puteti deschide setarile HUAWEI P smart 2019? In acest caz, puteti utiliza modul de recuperare al dispozitivului pentru a declansa resetarea: opriti mai intai smartphone-ul. Apoi apasati butoanele de crestere a volumului si de alimentare simultan timp de cateva secunde.

De indata ce logo-ul HUAWEI apare pe afisaj, dati drumul acestor doua butoane apasate. In meniul care se deschide, puteti naviga utilizand cele doua butoane de volum. Selectati optiunea „Stergeti datele / resetarea din fabrica” si confirmati apasand butonul de alimentare.

Daca este necesar, repetati acest lucru din nou. HUAWEI P smart 2019 ar trebui apoi sa revina la setarile sale din fabrica. Dupa aceea, trebuie sa incepeti sa va configurati telefonul ca atunci cand l-ati cumparat.

0 Shares
You May Also Like