De ce fac fetele videochat?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe fete isi doresc o colaborare videochat cu un studio de videochat, sau chiar sa se angajeze in cadrul unui studio videochat, datorita numarului foarte mare de avantaje de care ar putea beneficia.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante motive pentru care un numar atat de mare de fete isi indreapa atentia spre o asemenea activitate.

In primul rand mentionam faptul ca locurile de munca din videochat sunt legale, asa ca fetele care isi doresc o colaborare videochat, sau care viseaza la o angajare in cadrul unui studio de videochat, nu incalca legea. Videochatul este reglementat in Romania prin Legea 196/2003 ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Acum ca am vazut ca videochatul este legal in tara noastra si ca este reglementat prin Legea 196/2003 ulterior modificata si completata prin legea 496/2004, iata cateva detalii si despre conditiile de lucru.

In primul rand, mentionam faptul ca salariile pe care le castiga modelele de videochat sunt foarte mari, mult mai mari in comparatie cu salariile castigate de pe urma altor activitati. Un numar mare de fete care provin din familii modeste, sau fete care isi doresc sa demonstreze ca se pot descurca si pe cont propriu, isi indreapta atentia spre locurile de munca din aceasta industrie.

Salariile castigate de modelele de videochat sunt foarte mari dupa cum spuneam, insa trebuie mentionat faptul ca acestea primesc diferite bonusuri in fiecare luna. Exista studiouri care ofera bonusuri de angajare, bonusuri de recomandare (pentru recomandarea altor modele), bonus pentru modelul lunii, bonusuri de fidelitate, etc.

Este important de mentionat faptul ca programul de lucru al modelelor de videochat este unul flexibil, astfel ca acestea pot lucra si in tura de noapte, si in tura de dimineata, in functie de preferinte, si in functie de programul de zi cu zi pe care il au.

Tot ceea ce conteaza este ca la finalul saptamanii, modelele sa aiba lucrate 40 de ore lucrate, un numar de ore lucrate egal cu cel al persoanelor care isi desfasoara activitatea in alte domenii.

Fetele care isi indreapta atentia spre o colaborare videochat, sau care se angajeaza in cadrul unui studio renumit de videochat, trebuie sa stie ca beneficiaza de training din partea studioului, iar astfel chiar si in cazul in care nu au mai lucrat in acest domeniu de activitate, se vor descurca fara probleme.

Apoi, mentionam faptul ca videochatul se poate face de acasa, sau de la studio. Unele fete isi doresc o colaborare videochat, astfel incat sa lucreze de acasa. Alte fete isi doresc sa lucreze de la studio.

Acasa, este necesara amenajarea locuintei astfel incat decorul sa fie cat mai intim, specific videochatului. Este necesara si o foarte buna conexiune la internet, si este necesar ca echipamentul sa fie foarte performant.

In cadrul studiourilor de videochat, atmosfera este una intima, modelelor le sunt puse la dispozitie cele mai noi si cele mai performante echipamente, iar viteza internetului este una foarte mare.

Foarte multe fete se gandesc sa isi incerce norocul in aceasta industrie, insa multe dintre acestea nu isi doresc ca persoanele cunoscute sa afle ca fac videochat. Din fericire, studiourile de videochat le asigura acestora confidentialitatea. Acest lucru inseamna ca nimeni nu stie ca fetele respective practica videochatul, fara voia acestora.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care fetele isi doresc sa practice videochatul, si beneficii ale acestei activitati. Mentionam insa faptul ca pentru a face videochat, fetele trebuie sa indeplineasca totusi anumite conditii.

In primul rand mentionam faptul ca un aspect fizic placut si o prezenta placuta in fata camerei reprezinta o necesitate. Cu siguranta clientii platesc pentru timpul petrecut in compania unor astfel de femei.

Apoi, este necesar ca fetele sa vorbeasca limba engleza cat mai bine, pentru a putea comunica in permanenta cu clientii studiourilor, care sunt clienti straini. Cat mai multe cunostinte de cultura generala sunt de-asemenea necesare, mai ales in cazul videochatului nonadult, acolo unde fetele doar comunica cu clientii, nu se si dezbraca in fata camerei web.

Fetele indraznete in schimb, isi pot indrepta atentia spre videochatul adult, iar acestea vor indeplini anumite fantezii ale clientilor in fata camerelor web, insa cu siguranta nu vor fi obligate sa faca ceva din ceea ce nu isi doresc.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca fetele care isi doresc sa practice videochatul.

0 Shares
You May Also Like