Ce probleme poate avea un smartphone Samsung j320?

Ce probleme poate avea un smartphone Samsung j320?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme poate avea un smartphone Samsung j320?Foarte multe persoane care se afla in cautarea unui smartphone low cost, aleg sa isi indrepte atentia spre Samsung j320, dat fiind faptul ca discutam totusi despre un dispozitiv scos pe piata de catre cel mai apreciat producator de telefoane mobile.

In cele mai multe cazuri, persoanele care au cumparat un asemenea smartphone, au ales sa protejeze telefonul cu o folie de protectie din sticla si cu o husa speciala pentru Samsung j320, iar dispozitivele lor au functionat fara probleme.

Au existat insa si situatii in care utilizatorii de Samsung j320, nu si-au protejat telefoanele, iar in urma primei cazaturi a telefonului, au ajuns cu dispozitivele in service pentru inlocurie display Samsung j320.

Display-ul este o piesa sensibila pentru orice smartphone, asa ca nu trebuie sa ne mire faptul ca in urma unei cazaturi, display-ul modelului Samsung j320 se sparte. In rest, probleme cu display-ul aceste dispozitive nu au, insa au fost cazuri in care utilizatorii au ajuns cu telefoanele in service din alte motive, asa ca vom vedea despre ce este vorba in continuare.

Viata slaba a bateriei

Problema – Cu acumulator Li-Ion de 2600 mAh, dispozitivul Samsung Galaxy J3 2016 ar putea sa le ofere utilizatorilor o viata mai buna a bateriei, insa cu cat creste utilizarea dispozitivului, cu atat mai mult poate fi afectata durata de viata a bateriei.

Remedierea problemei – Tot ce trebuie sa faceti daca detineti un asemenea smartphone si va confruntati cu o astfel de problema, este sa activati modul de performanta. Accesati “Setari> Baterie> Modul de economisire a energiei” si porniti-l. In cazul in care veti proceda astfel, procesorul va obtine o performanta mai buna, ceea ce contribuie la cresterea duratei de viata a bateriei.

De asemenea, ideal ar fi sa evitati folosirea widget-urilor si a imaginilor de fundal live pe telefon, pentru ca acestea pot contribui la cresterea duratei de viata a bateriei. De-asemenea este indicat sa dezinstalati toate aplicatiile de descarcare a bateriilor de pe telefon si sa le pastrati mai sigur.

Volum redus in timpul apelurilor

Problema – Utilizatorii se pot confrunta cu probleme precum volumul scazut in timpul apelurilor, insa aceasta pare a fi o problema comuna pentru toate telefoanele care au sistemul de operare Android.

Remedierea problemei – De cele mai multe ori, setarile de volum reprezinta problema asa ca esten necesar sa fie verificat nivelul volumului apelurilor de pe dispozitiv, iar acesta ar fi indicat sa fie setat la maxim. In cazul in care problema persista, un restart ar putea remedia problema, sau daca nici asa nu se remediaza problema, o resetare a telefonului pentru a reveni la setarile din fabrica.

Daca nici in acest fel nu poate fi remediata problema, atunci in mod evident este necesar ca telefonul sa ajunga intr-un service gsm, acolo unde specialistii se pot ocupa de remedierea problemei.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre situatiile neplacute cu care se pot confrunta posesorii de Samsung j320, insa din fericire problemele pot fi rezolvate in service.

Iata cateva sfaturi care va pot fi de folos daca detineti un asemenea smartphone:

  • Asigurati-va intotdeauna ca actualizati dispozitivul utilizand cele mai recente aplicatii software. Actualizarile OTA eliberate de producatori vor contine remedierile pentru bug-uri minore. Deci, utilizatorii trebuie sa verifice si sa actualizeze in mod regulat ultimul dispozitiv software r.
  • Verificati actualizarile din “Setari> Despre dispozitiv” si, daca ati gasit, descarcati si instalati acelasi lucru.
  • De asemenea, dezactivati conexiunile Bluetooth, Wi-Fi si conexiunile de date ori de cate ori nu le folositi, deoarece aceasta poate imbunatati durata de viata a bateriei. Daca observati o eroare in conexiunile Wi-Fi, incercati sa reporniti routerul deoarece poate rezolva problema.
0 Shares
You May Also Like