De ce nu se incarca Samsung Galaxy S20?

De ce nu se incarca Samsung Galaxy S20?

0 Shares
0
0
0

De ce nu se incarca Samsung Galaxy S20?Samsung Galaxy S20 este fara doar si poate, unul dintre cele mai performante telefoane Android ale momentului, si cu siguranta majoritatea celor care prefera telefoanele cu acest sistem de operare si-ar dori un asemenea dispozitiv.

Galaxy S20 de la Samsung are un design minunat, are de-asemenea specificatii tehnice fabuloase, dar cu toate acestea, unii utilizatori s-au confruntat cu o problema, si anume cu faptul ca dispozitivele lor nu se incarcau.

In unele cazuri, au fost responsabile de aceasta problema anumite piese telefoane precum mufa de incarcare. In alte cazuri, incarcatoarele au fost cele care au creat problema. Daca va confruntati pe viitor cu o astfel de problema, iata cum trebuie sa procedati!

  1. Verificati adaptorul de alimentare

Procesul de incarcare incepe la adaptorul de alimentare sau la incarcator. Ar trebui sa curga curent electric din el. Aceste lucruri sunt testate inainte de a fi ambalate si exista foarte putine cazuri in care incarcatorul este defect din cutie.

Daca ati putea folosi incarcatorul de cateva ori inainte de a descoperi problema, ati sti deja ca functioneaza bine. Poate ca exista ceva care impiedica curentul sa ajunga la telefon. Verificati portul de incarcare al telefonului pentru a vedea daca exista materiale straine blocate acolo.

Orice forma de resturi sau scame poate afecta procesul de incarcare, mai ales acum cand incarcatoarele Samsung pentru dispozitivele emblematice utilizeaza portul USB-C. Dupa ce va asigurati ca nu exista materiale straine straine in port, treceti la pasul urmator.

  1. Verificati cablul

Cablul conecteaza telefonul si adaptorul de alimentare. Daca este rupt, atunci curentul poate sa nu ajunga pe dispozitiv. Dupa ce ati facut primul pas, urmatorul lucru pe care trebuie sa-l analizati este cablul. Doar asigurati-va ca conectorii de pe ambele capete nu sunt udati sau impiedicati de resturi sau scame. Daca par murdari, ii puteti inmuia in alcool si ii poti sterge cu o carpa uscata. De fapt este mai usor sa curatati cablurile.

  1. Verificati portul de incarcare al telefonului

Cand utilizati un incarcator cu fir, punctul de intrare al curentului din incarcator este portul de incarcare. Asadar, asigurati-va ca este curat si ca nu exista nicio obstructie in el. Daca din anumite motive observati ca este umed sau are umezeala in ea, obtineti o bucata mica de hartie si puneti-o acolo. Lasati-o acolo timp de 5 minute.

  1. Reporniti telefonul fortat

Dupa ce curatati adaptorul de alimentare, cablul si portul de incarcare si Galaxy S20 nu se incarca, incercati sa reporniti fortat dispozitivul Asta daca telefonul dvs. mai are suficienta putere. Exista momente in care un glitch minor poate provoca diverse tipuri de probleme, inclusiv acesta.

Pentru a forta repornirea dispozitivului Galaxy S20, apasati si mentineti apasat butonul de reducere a volumului si tasta de pornire timp de 10 secunde. Telefonul dvs. se va opri. Odata ce se porneste inapoi si veti vedea sigla Galaxy S20, eliberati ambele taste si asteptati pana cand dispozitivul dvs. a terminat repornirea.

Daca galaxy s20 nu se va incarca nici dupa aceasta, atunci incercati sa-l conectati la un computer folosind cablul sau. Acest lucru va va spune daca problema este cu adaptorul de alimentare sau cablul. Daca telefonul nu este detectat de computer, atunci problema poate fi cu cablul.

Cu toate acestea, daca este detectata si pictograma bateriei nu arata ca se incarca, problema poate fi fie cu adaptorul de alimentare, fie cu portul de incarcare.

Pentru a testa mai departe daca este cu adaptorul de alimentare, incercati sa incarcati alte dispozitive folosind incarcatorul S20. Daca se incarca, atunci problema poate fi cu telefonul.

  1. Opriti dispozitivul si incercati sa il incarcati

Incercati sa opriti telefonul si sa-l conectati la incarcator. Asta daca ati dovedit deja ca problema nu este cu adaptorul de alimentare sau cablul. Uneori, pot aparea probleme de firmware care pot duce la o problema ca aceasta. Oprirea telefonului si conectarea acestuia la incarcator poate face cumva sa il incarce. Dar daca acest lucru nu rezolva problema, atunci aceasta nu este doar o problema minora.

  1. Incercati sa utilizati un incarcator wireless (optional)

Acesta este un pas optional, pentru ca nu este rentabil sa cumparati un incarcator wireless doar pentru a vedea daca telefonul dvs. se incarca. Cu toate acestea, daca aveti deja un incarcator wireless, incercati sa faceti acest lucru pentru a vedea daca telefonul dvs. se poate incarca folosind procesul de inductie. Daca se intampla, atunci problema poate fi cu portul de incarcare.

Dar daca incarcarea wireless nu functioneaza, atunci este timpul sa duceti telefonul la magazin daca se afla in garantie, pentru a fi trimis in service, acolo unde specialistii vor vedea ce piese telefoane sunt defecte si necesita inlocuire.

0 Shares
You May Also Like