De unde iti poti cumpara o masina second hand buna?

0 Shares
0
0
0

De unde iti poti cumpara o masina second hand buna?In momentul in care intentionezi sa iti inlocuiesti masina, cu siguranta ar trebui sa te gandesti sa optezi pentru o masina second hand.

De ce? Pentru ca o masina second hand care a fost fabricata cu doar un an in urma, este cu cateva mii de euro mai ieftina decat a costat in momentul in care a iesit pentru prima data afara de la reprezentanta.

Apoi, daca stam sa ne gandim putin mai bine, masinile second hand care au o vechime de 2-3 ani de zile, pe langa pretul super atractiv pe care il au, mai dispun si de o multime de dotari de top.

O masina second hand care nu are o vechime mai mare de 5 ani de zile, are toate reviziile facute la timp si facute la reprezentanta, asa ca se merita sa iti alegi de pe Wkauto.ro, o masina second hand.

Vei putea sa gasesti in acest parc auto mai bine de 200 de masini rulate, care se afla intr-o stare perfecta de functionare, si care din punct de vedere estetic arata perfect.

Vei putea insa sa cauti o masina si la un oricare alt parc auto de la tine din oras sau din apropierea orasului in care locuiesti. Ideal ar fi sa iti cumperi o masina dintr-un parc auto, pentru ca acolo se gasesc doar masini de cea mai buna calitate, si masini care au istoricul real si numarul de kilometri reali.

Acest lucru cu siguranta pentru tine ca si cumparator trebuie sa conteze foarte mult, iar cumparand o masina dintr-un astfel de parc auto, iti vei cunoaste masina.

Vei putea sa iti cumperi o masina second hand si de la un bisnitar de masini, care cumpara masini din strainatate (Germania si Austria de regula, dar si din diferite alte tari), insa aceasta idee cu siguranta nu este una tocmai buna.

De ce? Pentru ca exista multi astfel de bisnitari care cumpara masinile avariate, le aduc in Romania si le duc in diferite ateliere de tinichigerie auto sau in diferite service-uri, unde le repara, le fac ca noi, iar apoi le scot pe piata.

Cu siguranta acesti vanzatori de masini nu le vor spune cumparatorilor aceste detalii. Mai mult decat atat, cei care isi cumpara o masina de la un bisnitar auto, au toate sansele sa isi aleaga o masina care sa aiba kilometrii dati inapoi, sau pot sa isi aleaga o alta masina cu defecte ascunse, precum o volanta defecta sau orice alta problema.

O ultima solutie ar fi achizitionarea unei masini second hand direct de acasa de la un vanzator oarecare, care pus si simplu si-a pus masina la vanzare pentru ca isi doreste o masina mai noua.

Ei bine, indiferent de vanzator, o masina second hand trebuie testata foarte bine inainte de a fi cumparata, atat in mers, cat si la service, acolo unde se poate verifica atat partea mecanica a masinii, cat si partea electronica.

Cei care isi doresc, pot afla la service chiar si istoricul masinii, fireste, contracost.

0 Shares
You May Also Like