Care piese telefoane sunt cele mai sensibile?

0 Shares
0
0
0

Care piese telefoane sunt cele mai sensibile?In ultimii ani, telefoanele care au aparut pe piata au inceput sa fie din ce in ce mai performante, motiv pentru care oamenii au inceput sa fie dependenti de aceste dispozitive.

Acest lucru este dovedit de faptul ca majoritatea persoanelor isi petrec timpul liber pe telefon, iar aceasta afirmatie este dovedita de faptul ca oamenii si atunci cand se plimba in parc butoneaza telefonul. Si cei care iau masa la restaurant butoneaza telefonul, la fel ca si cei care desfasoara orice alta activitate.

Fiecare persoana isi doreste sa aiba un telefon cat mai performant, pe care sa il foloseasca de fiecare data, iar telefonul sa ruleze mereu fara probleme.

Din pacate insa, telefoanele din zilele noastre sunt mult mai sensibile decat telefoanele din trecut, astfel ca utilizatorii ajung de multe ori in situatia de a cauta piese telefoane de schimb pentru telefoanele lor.

Fara doar si poate, in momentul in care discutam despre piese telefoane, display-ul este cea mai cautata piesa. Acest lucru nu se datoreaza faptului ca display-urile nu sunt de calitate superioara, ci se datoreaza neglijentei utilizatorilor.

Majoritatea utilizatorilor uita sa isi echipeze telefoanele cu folie de protectie pentru ecran, iar din acest motiv, in urma primului soc mecanic, sunt sanse mari ca display-ul sa se sparga sau sa se fisureze, iar astfel pentru a remedia problema este nevoie de o vizita la service pentru inlocuirea display-ului.

Apoi trebuie precizat ca in 99.99% dintre cazuri, odata cu display-ul se mai schimba si touchscreen-ul telefoanelor, care la fel ca si display-ul, se sparge in urma unui soc mecanic puternic.

Deci, putem spune ca nu doar display-ul, ci si touchscreen-ul unui telefon se schimba destul de des, iar acest lucru se datoreaza in mare masura neglijentei utilizatorilor.

Tot neglijentei utilizatorilor li se datoreaza si schimbarile de microfoane si difuzoare. Acestia isi lasa de cele mai multe ori telefoanele in locuri prafuite sau in locuri unde praful se depune foarte rapid.

Odata ce se depune, praful afecteaza serios componente precum difuzorul sau microfonul, iar astfel calitatea sunetului in timpul unei convorbiri telefonice este una indoielnica. Se poate ca sunetul nici macar sa nu se mai auda in timpul unei convorbiri, datorita prafului depus.

Exista multe telefoane care sunt ingrijite de catre utilizatori, si totusi acestea sa intampine probleme de functionare. O astfel de problema poate fi lipsa semnalului gsm sau semnal de proasta calitate, desi telefonul este tinut intr-o zona cu semnal foarte bun.

Intr-o astfel de situatie, in cazul in care nu este deteriorata cartela sim, sunt sanse mari ca antena de semnal a telefonului sa fie defecta, iar pentru remediera problemei singura solutie ar mai fi aceea de a-i fi inlocuita antena de semnal telefonului.

Asadar, dupa cum se poate observa exista situatii in care utilizatorii sunt neglijenti cu telefoanele mobile, iar din acest motiv acestea se defecteaza, insa exista si situatii in care utilizatorii au mare grija de telefoane, insa acestea au anumite piese mai sensibile, care se pot defecta foarte rapid.

0 Shares
You May Also Like