Detinatorii de boxe Sonos se vor bucura de noi facilitati pe iPhone

Detinatorii de boxe Sonos se vor bucura de noi facilitati pe iPhone

0 Shares
0
0
0

Daca intrebam utilizatorii de boxe Sonos despre cele mai mari nemultumiri ale lor, atunci cand le folosesc pe iPhone, acestia probabil vor indrepta degetul catre lipsa posibilitatilor extinse de control.

Vrei piese iPhone originale, la preturi fara concurenta? Intra cu incredere pe website-ul MagazinIphone.ro!

Iti poti folosi iPhone-ul sau iPod-ul impreuna cu sistemul de boxe Sonos, pentru a putea asculta muzica wireless, in orice camera te-ai afla, la tine in casa.

Aplicatia Sonos pentru control pe iPhone, este una free si iti transforma iPhone-ul intr-un adevarat controller pentru sistemul de boxe wireless. Alege doar camera in care te afli, alege un cantec si apasa butonul “Play now”.

Pentru ca acest lucru sa functioneze, iPhone-ul sau iPod-ul tau trebuie sa fie conectate la o retea wireless, iar setarea “wi-fi” de pe ambele device-uri trebuie sa fie pornita (“ON”).

[adsenseyu1]

Daca ai nevoie pentru asta sa faci anumite schimbari la nivelul propriei conexiuni wireless, selecteaza Settings->Wi-Fi-> din Home Screen, pe iPhone-ul sau iPad-ul tau.

Daca ai nevoie de si mai mult ajutor sau detalii despre acesti pasi, poti consulta cu incredere manualul cu care a venit iPhone-ul de la producator sau poti accesa website-ul oficial, pentru mai multe informatii.

Tot ce trebuie sa stii este ca aplicatia Sonos Controller iti permite un acces foarte rapid la orice sistem de boxe Sonos, conectat la device-ul tau (iPhone sau iPad).

Pentru a putea controla aceste boxe, trebuie sa lansezi aplicatia de fiecare data, lucru nu tocmai bun atunci cand vrei doar sa pui pe “mute” un fisier de sunet sau cand vrei sa dai volumul mai jos.

Viata acestor utilizatori, va deveni de-acum mult mai simpla: Cei de la Sonos si-au upgradat controller-ul (aplicatia) pentru iOS, introducand noi posibilitati de control pentru acest sistem de boxe. Aceasta aplicatie se comporta acum exact asa cum ti-ai dori sa o faca un device de playback pentru muzica, asa cum ar fi un mp3 player sau un cd-player dedicat.

[adsenseyu1]

Singura mare diferenta este ca aceasta aplicatie va fi capabila sa identifice ambele surse ale tune-urilor audio si unde anume se aud acestea. Poti schimba intre camere si surse audio noi de asemenea.

Aplicatia vine cu si mai multe facilitati. Daca detii un device iPhone mai nou, gen iPhone 6 sau 6s Plus, vei avea in sfarsit si suport pentru 3D Touch, pentru shortcut-urile task-urilor obisnuite, direct din home screen (asa cum ar fi accesul la “Favorites”) sau actiunea de “peek-and-pop” pentru accesarea continutului. Vei avea parte si de functiile “split view” si/sau “slide over” cele de pe iPad, in asa fel incat nu va trebui sa schimbi tot timpul intre aplicatii, pentru a putea vedea ce fisier audio urmeaza sa fie procesat.

Singurul lucru ce lipseste momentan ar fi integrarea Apple Watch pentru a putea controla melodiile direct de pe mana, dar utilizatorii sunt oricum foarte multumiti si de schimbarile prezentate mai sus, noile update-uri pentru Apple Watch vor aparea si ele, probabil ca undeva spre sfarsitul acestui an.

0 Shares
You May Also Like