Drujbele Stihl: intretinere si piese de schimb

Drujbele Stihl: intretinere si piese de schimb

Daca esti in posesia unui utilaj profesional asa cum este o drujba Stihl trebuie sa stii ca ai luat o decizie inspirata. In ciuda faptului ca drujbele Stihl se numara printre utilajele profesionale in activitatea de taiere a lemnelor este important de retinut faptul ca acestea nu se adreseaza doar specialistilor in domeniu.

Drujbele Stihl sunt destinate oricui are nevoie de un utilaj fiabil si eficient. In ceea ce priveste intretinerea nu trebuie sa iti faci griji. Gasesti piese de drujba Stihl in magazinele de specialitate, la preturi accesibile.

Orice utilaj care este folosit va avea nevoie de intretinere. Asta se intampla din cauza uzurii produse si implicit, din cauza pieselor care nu mai functioneaza in parametri normali. Insa acest lucru nu determina calitatea produsului. Niciun obiect nu va functiona in acelasi mod in prima zi de cumparare si in ziua 50 in conditiile in care este folosit des.

In ceea ce priveste intretinerea unei drujbe trebuie avute in vedere cateva aspecte. Exista cateva lucruri esentiale care trebuie facute pentru a optimiza functionarea acestui utilaj. Primul dintre ele este ascutirea lantului.

Exista cateva semne care arata ca lantul drujbei necesita interventii. Doua dintre acestea se refera fie la faptul ca drujba se afunda in lemn si nu mai aluneca, fie la dimensiunile aschiilor care raman in urma activitatii. Acestea trebuie sa fie de dimensiuni mari, iar drujba nu trebuie sa produca praf.

De asemenea, pentru intretinerea drujbei este importanta si schimbarea filtrelor de benzina ale drujbelor. Din cauza diferitelor substante care pot sa se regaseasca in anumite tipuri de combustibil, aceste filtre se pot infunda. Astfel, inlocuirea acestor filtre va conduce spre cresterea eficientei acestui utilaj.

In functie de reparatiile necesare exista o gama larga de piese de schimb pentru drujbele Stihl. Diversitatea si accesibilitatea se datoreaza faptului ca aceste modele de drujbe sunt modele internationale cunoscute in toata lumea.

Vei gasi tot ce ai nevoie chiar si in magazinele online, asa cum este si Micul Meserias: de la carburator, pistoane sau pompa de ulei si pana la saboti de ambreiaj, volanta, amortizoare sau bobine.

 

 

 

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts