Tratamente cu parafina pentru o piele sanatoasa

Tratamente cu parafina pentru o piele sanatoasa

6 Shares
0
0
6

Tratamente cu parafina pentru o piele sanatoasa

Parafina nu este o noua inventie. Ceea ce a inceput ca un tratament medical acum cateva decenii s-a transformat in tratamente pentru o piele santoasa, tratamente pe care le poti face in diferite saloane.

Daca nu inca nu te-ai rasfatat cu un astfel de tratament, cu siguranta ar trebui sa incerci asta. Iar daca la salon inca nu ai un astfel de aparat de parafina este timpul sa il achizitionezi pentru a-ti face clientii multumiti si mirati de efectele benefice ale parafinei asupra pielii.

Unele dintre efectele benefice ale parafinei sunt:

  • Curatarea porilor: un tratament cu parafina iti va deschide porii blocati.
  • Exfoliere: parafina indeparteaza stratul superior al pielii moarte pentru a da celulelor o sansa de a veni la suprafata si de a respira.
  • Intinerirea pielii: Tratamentul inmoaie si hidrateaza pielea.
  • Repara leziunile pielii: pielea uscata si crapata, in special calcaiele beneficiaza de aceasta terapie.
  • Hidrateaza pielea: parafina creeaza o bariera intre piele si lumea exterioara, retine umiditatea si mentine pielea moale si radianta.
  • Relaxeaza muschii: o terapie cu parafina creste fluxul de sange, si ajuta relaxarea muschilor si reducerea rigiditatii totale.

Piele fina – Tratamentele cu parafina sunt frecvent utilizate in spa-uri sau saloane de manichiura, deoarece acest produs pe baza de petrol hidrateaza si inmoaie pielea in timp ce acopera suprafata pielii. De asemenea deschide porii, ceea ce permite elementelor hidratante sa patrunda in straturile exterioare ale pielii.

Acest lucru il face un bun candidat pentru tratarea pielii uscate si a cuticulelor. Tehnicienii aplica parafina prin inmuierea mainii, piciorului sau membrelor in ceara calda, permitand cerii sa se raceasca inainte de indepartare.

De asemenea tratamentul cu parafina este benefic si pentru diferite dureri. Dupa ce a fost aplicat pe corp, parafina incadreaza zona tratata, si relaxeaza tesuturile inconjursatoare.

Acest lucru este deosebit de util pentru tratarea articulatiilor rigide si pentru ameliorarea durerii asociate cu artrita, fibromialgia, tendonita si muschii inflamati.

Nu uita – pentru o piele sanatoasa si radianta e nevoie sa ai si o almentia corecta, plina de fructe, legume si apa pentru hidratare. Iar combinatia dintre o alimentatie sanatoasa si diferite tratamente ale pielii poate avea efecte miraculoase.

6 Shares
You May Also Like