Formatie sau dj la nunta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care incepeti sa va organizati nunta, cu siguranta trebuie sa va ganditi la o multime de detalii importante, pentru ca nunta sa fie una de vis.

In primul rand trebuie ales starostele sau weedding planner-ul, care sa se ocupe de tot ceea ce tine de organizare, insa trebuie ales si pachetul foto – video, pentru ca sincer si realist vorbind, pozele si filmul nuntii raman principalele amintiri de la nunta.

Trebuie precizat insa ca atmosfera trebuie intretinuta la nunta, asa ca pentru asta fie puteti opta pentru serviciile unui dj, fie veti putea opta pentru o formatie nunta, fie se poate opta si pentru un dj si pentru o formatie.

In ceea ce priveste muzica, trebuie stabilit un buget dinainte, pentru ca exista de exemplu dj renumiti care participa la nunti, si care solicita preturi destul de piperate pentru serviciile lor, insa exista si dj pe care oricine si-i poate permite pentru ca au tarife accesibile oricarui buzunar.

In ceea ce priveste formatia, de exemplu aceasta costa mai multi bani, iar acest lucru este cat se poate de firesc daca stam sa tinem cont de faptul ca o formatie poate avea in componenta sa un solist, un saxofonist, un cantaret la vioara, un cantaret la orga, sau la orice alt instrument muzical.

Tot atunci cand vine vorba despre formatia pentru nunta, trebuie sa va ganditi foarte bine si la faptul ca tariful pe care formatia il solicita poate sa fie influentat de numarul melodiilor cantate.

De exemplu exista formatii nunta care canta de la inceput si pana la sfarsit, in timp ce alte formatii canta doua – trei melodii, iar apoi au pauza de cate o jumatate de ora – o ora.

Apoi, trebuie precizat faptul ca trebuie sa tineti cont si de invitatii pe care ii aveti la nunta, atunci cand va ganditi sa alegeti muzica pentru nunta.

Acest aspect este foarte important pentru ca in cazul in care aveti o nunta la care majoritatea invitatilor sunt destul de invarsta, acestia in mod evident nu se vor simti in largul lor ascultand muzica pusa de dj, mai ales daca acesta nu este prieten cu muzica de petrecere si cu muzica lautareasca sau cu muzica populara.

Oamenii mai invarsta isi doresc sa asculte la nunta muzica de petrecere, muzica populara si muzica lautareasca, iar in aceste conditii cu siguranta se vor simti bine in pielea lor.

In schimb, in ceea ce ii priveste pe tineri, acestia la orice nunta sau la orice chef, se simt mult mai bine atunci cand asculta si danseaza pe muzica de petrecere si pe manele, decat pe muzica house sau pe alte genuri muzicale.

Pentru ca toata lumea sa fie multumita, ar trebui sa va orientati atat spre un dj cat si spre o formatie, iar astfel vor fi multumiti si cei invarsta dar si cei tineri care participa la nunta.

Trebuie insa ca si dj-ul ales sa fie unul renumit, dar si formatia sa isi merite banii, si sa fie cunoscuta cel putin pe plan local.

0 Shares
You May Also Like