Inelul de logodna ideal in functie de stil si personalitate

0 Shares
0
0
0

Spune-mi ce stil are viitoarea ta logodnica ca sa iti spun ce tip de inel de logodna i se potriveste! La fel ca si hainele, accesoriile sau pantofii, inelul de logodna ideal pentru o femeie este cel care se potriveste stilului si personalitatii sale. 

Inelul de logodna este accesoriul care va ramane pe mana viitoarei tale sotii multi ani de acum inainte, asadar acesta trebuie sa fie in concordanta cu restul elementelor care ii definesc stilul si ii exprima personalitatea.

Inainte sa pregatesti momentul perfect in care o vei cere de sotie, ai grija sa alegi inelul de logodna perfect pentru ea. Pentru ca o cerere in casatorie perfecta incepe cu un inel de logodna care se potriveste stilului unic al femeii visurilor tale!

Stilul clasic

O femeie care adopta stilul clasic este cea care admira lucrurile care rezista in timp, care nu se demodeaza de la un sezon la altul. Este cea care pune mare pret pe lucruri frumoase, care pot fi pastrate pentru a fi lasate mai apoi mostenire, ii plac obiectele simple, dar cu valoare sentimentala.

Pentru ea, inelul de logodna ideal este cel care reuseste sa treaca orice test al timpului, este simplu, dar in acelasi timp valoros, delicat si lucrat cu mare atentie la fiecare detaliu.

Stilul vintage

Femeia care adora stilul vintage este cea care petrece ore bune cautand haine sau obiecte de decor prin magazinele de antichitati sau pe internet.

Aceasta este fascinata de toate obiectele vechi, dar in acelasi timp pune mare pret pe calitate si pe modul in care aceste opere de arta au fost realizate. Surpinde-o asadar cu un inel de logodna care are astfel de caracteristici.

Stilul activ

O femeie activa este de regula cea a carei agenda este tot timpul plina, iar cand nu are de dus la bun sfarsit anumite taskuri sau nu este in intalniri cu clientii sau partenerii de afaceri, o gasesti la sala sau alergand in parc.

Pentru personalitatea sa plina de energie se potrivieste un inel de logodna care ii va completa cu usurinta ziua, indiferent ce ii aduce aceasta.

Stilul romantic

O femeie romantica nu viseaza tot timpul doar povesti de iubire cu printi si printese. O femeie romantica are o fire speciala si este mandra de aceastra trasatura de caracter care o defineste.

Femeia romantica iubeste profund si cu intensitate si isi surprinde frecvent partenerul cu cine romatice la lumina lumanarilor si escapade de weekend in doi. Surprinde-o cu acel inel de logodna care desavarseste povestea voastra de iubire.

Stilul sofisticat

O femeie sofisticata se face usor remarcata, este cea care debordeaza de incredere de sine si calm. La o petrecere, este cea cu maniere impecabile, cu tinuta perfecta.

Rafina si pretetioasa, aceasta femeie nu se multumeste cu orice. Ofera-i un inel de logodna pe masura, cum ar fi Inel de Logodna Solitaire cu Diamante Mici pe Lateral Dama Aur Alb 18kt cu Diamant Central Rotund Briliant si Diamante Rotunde pe Lateral.

0 Shares
You May Also Like