Informatii pe care nu le-ati mai auzit niciodata despre Palo Santo

0 Shares
0
0
0

Ramurile de palo santo pot arata putin galagios dupa ce frunzele lor au scazut si copacul nu este impresionant de maiestuos, cum ar fi sa zicem, un stejar imens sau artar falnic. Dar ceea ce este din interior, a facut din palo santo lemn atat de cautat. Acest copac are un spirit puternic si o multime de lucruri bune de impartasit, dar nu mai mult dupa moartea sa naturala.

Si da, partea despre „moartea naturala” este esentiala. Concentratia de uleiuri esentiale care dau lemnului sau o aroma irezistibila si proprietati remarcabile de vindecare nu se dezvolta decat dupa ce arborele a cazut de la sine si i se acorda suficient timp pentru a se odihni linistit pe “podeaua padurii”.

Palo Santo este un copac special, din care se obtin betisoarele parfumate pe care le puteti gasi si pe https://www.e-palosanto.com/betisoare-parfumate. In continuare veti descoperi o multime de informatii utile despre acest lemn, pe care cel mai probabil nu le-ati mai auzit pana acum.

Lemnul sfintilor

Cand calugarii spanioli au descoperit lemnul si au experimentat capacitatea sa de a curata si vindeca, ei au numit arborele „palo santo”, care inseamna „lemn sfant” sau „lemnul sfintilor”. Padurea tropicala americana este bursera graveolens sau „o punga de ulei”, iar lemnul natural aromat din acest copac cu adevarat unic este folosit in mai multe moduri in scop energic si vindecator. Utilizarea sa principala este de a arde mici talcuri de palo santo ca tamaie, dar continuati sa cititi pentru a descoperi celelalte utilizari ale sale.

Cel mai temeinic harem de care te vei impiedica vreodata

Cei care recolteaza acest lemn au descoperit ca nu numai ca exista arbori palo santo masculi si feminini, dar cresc in grupuri de un mascul si opt femele. In timp ce pomii de sex feminin tind sa traiasca in jur de 40-50 de ani, masculul poate trai pana la 200 de ani. Lemnul lor are, de asemenea, caracteristici distincte.

Lemnul din copaci palo feminin este galben, solid si greoi, in timp ce cel al masculului este alb, gol, fragil si usor. Samanii invata ca acesti copaci au un spirit distinct, care traieste in padure cu mult dupa incheierea vietii copacului. Nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca samanii trateaza acest copac ca o entitate vie!

Purificarea poate dura ceva timp

Una dintre cele mai uimitoare calitati ale lemnului palo santo este capacitatea sa inerenta de a purifica tot ceea ce vine in contact la nivel energetic. Oriunde merge fumul, se curata si se purifica, astfel incat poate fi folosit pentru a purifica o camera, o casa intreaga si in special oamenii.

Dar exista ceva mai mult decat atta. Intelepciunea samanica explica faptul ca o atractie catre aroma palo santo este un semn al puritatii emotionale si spirituale. Exista totusi unii care simt un disconfort deosebit cand se afla in prezenta aromei sale. Daca vi se intampla acest lucru, nu va descurajati! Acest lucru face parte din efectul sau de purificare si, treptat, va veti bucura de parfumul sau natural, odata cu curatarea si purificarea lemnului. Incercati, incercati si incercati din nou, pentru ca merita.

Atrage energia pozitiva

In timp ce unele plante aromatice sunt folosite doar pentru a curata un spatiu de la energia negativa, iar altele sunt apoi folosite pentru a atrage dupa sine energie pozitiva, Palo Santo este rar, deoarece le face ambele in acelasi timp. Ambele purifica si atrag energia pozitiva. Spiritul lui Palo Santo este adesea generos cu puterile sale de vindecare, deoarece fumul sau intra in campul energetic al celor pe care ii atinge pentru a goli gandurile negative si nenorocirea.

Prin procesul de ardere, la fel ca ierburile si tamaia, se elibereaza uleiurile din lemn sacru care curata spatiul si persoanele cu care vine in contact, atragand energia pozitiva si chiar vindeca oamenii atat la nivel fizic cat si mai subtil. Aceasta creste capacitatea oamenilor de a se concentra si le imbunatateste meditatia.

Intelepciunea samanica si spiritul pomului

Timp de secole, inainte de a fi introdus in America de Nord, a fost folosit de samani pentru a sterge energia negativa, pentru a atrage energie pozitiva, pentru a restabili pacea si echilibrul, pentru a intensifica concentrarea si meditatia si pentru a vindeca oamenii la nivel fizic si spiritual.

Antica practica a samanismului considera ca plantele au spirite si ca spiritul poate fi un medicament puternic. Samanul se intoarce catre spiritul plantei si lasa acest spirit sa vindece. Spiritul arborelui Palo Santo poarta o intelepciune care permite fumului dintr-o mica bucata de lemn sa poata vindeca oamenii fizic, emotional si spiritual. Totusi, acest spirit trebuie respectat si niciodata gresit. Acesta este unul dintre motivele pentru care copacul nu poate fi taiat si trebuie sa asteptam ani dupa ce a cazut pe cont propriu pentru a-l culege.

0 Shares
You May Also Like