iPhone 11 PRO sau Huawei P30 PRO? Care este cea mai buna alegere

0 Shares
0
0
0

iPhone 11 PRO sau Huawei P30 PRO? Care este cea mai buna alegere
Desi foarte multe persoane cumpara telefoane iPhone in realitate cele doua modele au atat plusuri cat si minusuri. Dupa cum puteti vedea, fotografiile iPhone-ului pot parea un pic plictisitoare langa P30 la prima vedere. Dar fotografiile P30 sunt mai putin impresionante atunci cand observi cat de mult par a fi ajustate de software. Aruncati o privire mai lunga si veti vedea ca tonul pielii  apare mult mai natural in iPhone, iar gama dinamica arata mai bine. Pentru asta este necesar sa vedeti exemple pe internet cu fotografii facute.

Diferenta dintre incercarea iPhone de realism si incercarea P30 Pro de vibratie este, in unele moduri, mai mare cand vine vorba de fotografii obisnuite. Fotografiile facute pe telefonul Huawei sunt cu adevarat pop. Cand am inceput sa testez cele doua telefoane, am fost aproape intotdeauna uimit de ceea ce am vazut pe P30 Pro, spune un tester american. Dar apoi, cu cat am testat mai mult, cu atat am realizat ca iPhone 11 face fotografii mai clare si mai detaliate.

Fotografiile Apple au tendinta sa iasa putin mai calde dar, in general, echilibrul sau de alb este consistent. P30 Pro este mai putin realist din acest punct de vedere. Uneori, incalzeste in mod artificial fotografiile, dar deseori filmeaza imagini care arata mult mai cool decat in viata reala.

P30 Pro poate face fotografii grozave si, cu siguranta, produce cateva fotografii atragatoare. Cu toate acestea multi au preferat P30 Pro. Dar daca vorbim despre calitatea fotografiei, iPhone este castigatorul aici. Exista o vibratie prezenta in fotografiile Huawei, dar poate fi usor amplificata prin editarea fotografiilor iPhone – in cele mai multe cazuri, un simplu filtru Instagram va face acest truc. Insa nu puteti clapeta detaliile reducand saturatia si contrastul pe P30 Pro.

Ambele telefoane au camere ultra-unghiulare, care, odata ce Apple a ajuns sa le foloseasca, vor deveni standard pentru toate telefoanele. Ambele camere sunt grozave deoarece sunt super la indemana atunci cand va aflati intr-un spatiu ingust, doriti sa surprindeti o imagine buna sau va simtiti creativi.

Ambele telefoane au camere superbe cu unghi ultraplasat.  Totusi, in general, camera ultra-larga a iPhone-ului capteaza o culoare mai bogata si este mai putin predispusa la probleme de expunere

In mod similar,  P30 Pro a facut ca imaginile sa fie foarte sharp in mod artificial. Spre deosebire de fotografiile uneori suprasaturate facute cu aparatul foto standard, artificialitatea fotografiilor se simte. Uneori, software-ul de redare a imaginilor de la Huawei functioneaza in bine.

Huawei este castigator incontestabil cand vine vorba de zoom. Acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza, deoarece lentila periscop P30 Pro permite zoom optic de 5x, batand cu usurinta teleobiectivul 2x Pro.

Cele doua telefoane sunt similare atunci cand vine vorba de camere cu unghi ultrarapid.

Cu P20 Pro, Huawei a devenit prima companie care a integrat un Mod de noapte, care foloseste software pentru a lumina o fotografie cu lumina scazuta in timp ce este facuta. De atunci, a fost preluat de Google, Samsung si acum de Apple.

 

0 Shares
You May Also Like