iPhone 6 – probleme cu bateria

iPhone 6 – probleme cu bateria

0 Shares
0
0
0

iPhone 6 – probleme cu bateriaiPhone 6, va ramane in istorie alaturi de iPhone 6s si iPhone 6 Plus, ca si ultima generatie iPhone cu buton Home clasic.

iPhone 6 a fost si in continuare este unul dintre cele mai apreciate dispozitive scoase vreodata pe piata de catre Apple, in ciuda faptului ca deja dispozitivul are o vechime destul de mare.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin si despre problemele pe care le are un asemenea model de la iPhone, care o perioada de timp a fost printre cele mai performante, si totodata printre cele mai scumpe telefoane de pe piata.

Exista multi utilizatori care inca folosesc un model iPhone 6 si care sunt multumiti de modul in care se comporta dispozitivul, dar care ar fi si mai multumiti daca ar avea o baterie iPhone 6 mai buna.

De exemplu, exista dispozitive iPhone care se descarca foarte repede atunci cand sunt folosite pentru jocuri sau pentru a naviga pe internet. In aceste conditii, jocurile si aplicatiile consumand multe resurse, este firesc ca bateriile iPhone 6 sa de descarce.

Exista situatii in care dispozitivele iPhone 6 se descarca pur si simplu foarte rapid pentru ca au ajuns deja la un ciclu foarte mare de incarcari, asa ca acestea pur si simplu nu mai pot rezista mult timp incarcate, fiind necesara inlocuirea lor cu alte baterii iPhone 6 noi.

Multi utilizatori ajung sa fie nemultumiti de bateriile lor care se descarca repede, poate mult prea repede atunci cand nivelul de luminozitate al ecranului este unul mare. In aceste conditii, se impune reducerea luminozitatii ecranului, pentru ca telefonul sa reziste cat mai mult timp incarcat.

Functiile telefonului precum wifi sau Bluetooth sunt si ele mari consumatoare de energie, asa ca atunci cand acestea sunt activate se consuma mai multa energie. Indicat ar fi ca utilizatorii sa foloseasca aceste functii doar atunci cand au nevoie de ele, dupa care ar fi bine sa le dezactiveze, iar astfel isi vor salva bateriile.

Deasemenea, bateriile terminalelor iPhone 6 se descarca foarte rapid si atunci cand utilizatorii folosesc telefonul pentru a urmari clipuri video pe Youtube, sau cand folosesc telefonul pentru a asculta muzica.

Ei bine, tinand cont de faptul ca totusi, un model iPhone 6 are o baterie mica, aceasta avand capacitatea de doar 1810 mAh, este firesc totusi ca dispozitivele iPhone 6 sa nu ramana incarcate foarte mult timp.

Din pacate pentru cei care inca folosesc iPhone 6, aceste telefoane pot avea si alte probleme serioase, iar aici putem aminti de exemplu blocarea dispozitivelor in momentul utilizarii.

Alte dispozitive iPhone 6 se restarteaza singure chiar in momentul utilizarii, in timp ce multe alte dispozitive iPhone 6 intampina diferite alte probleme.

Tinand cont de faptul ca nu exista nici telefonul perfect, dar si ca iPhone 6 are deja o vechime considerabila pe piata, ar fi indicat ca utilizatorii sa accepte ideea ca la un anumit moment dat, dispozitivele lor iPhone 6 vor ceda, si nu vor mai fi capabile sa faca fata cerintelor.

0 Shares
You May Also Like