Sugestii de platforme eCommerce Bune

0 Shares
0
0
0

Shopify  ofera suport de prim rang prin telefon, e-mail, chat live si Twitter, care sunt disponibile 24/7. Aceasta este, pe langa documentatia detaliata si forumurile online, unde puteti obtine ajutor de la alti utilizatori.

Shopify suporta si o multime de gateway-uri de plati terte si are o piata de aplicatii mare cu peste o mie de oferte pentru a adauga functionalitate site-ului dvs. cu cateva clicuri.

In cele din urma, acesta ofera canale de vanzare suplimentare oferindu-va software-ul si hardware-ul pentru a vinde in locatiile fizice ale magazinelor, vanzarile sociale si integrarea cu piete ca Amazon.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale Shopify este ca costurile pot cu usurinta sa fie mici. Pe langa taxa de baza, platiti pentru multe pluginuri, teme si caracteristici.

Unele sunt plati unice, unele lunare, unele pe an. In plus, exista taxe de tranzactie daca nu utilizati sistemul de plati incorporat. Toate acestea pot deveni putin complicate si greu de planificat si va recomandam sa apelati pentru ajutor la best web design services.

Un alt dezavantaj in ceea ce priveste personalizarea site-ului dvs. este faptul ca Shopify utilizeaza propriul limbaj de marcare numit “Liquid”. Se bazeaza pe Ruby on Rails si face dificila realizarea de modificari prin folosirea codificarii.

Shopify ofera diferite niveluri de preturi cu caracteristici suplimentare in functie de planul pe care va aflati.

Exista si Shopify Lite. Va permite sa vindeti pe retele sociale si sa incorporati produse pe site-ul dvs. propriu, pentru a utiliza capabilitatile de cos de cumparaturi. Acest plan costa 9 $ / luna, ceea ce este destul de corect.

In plus, exista Shopify Plus pentru clientii intreprinderi. Va trebui sa intrebati preturile, dar zvonurile spun ca acesta incepe de la 1.200 de dolari pe luna.

Asa cum am mentionat, in plus fata de pretul de baza, platiti pentru aplicatii si caracteristici suplimentare. Acestea acopera intr-adevar o gama larga de preturi, astfel incat asigurati-va ca faceti cercetare in prealabil!

De asemenea, nu uitati taxele de card de credit si de tranzactionare cand utilizati furnizori de plati terti. Acestea variaza in functie de planul dvs.

Shopify ofera o perioada de proba de 14 zile pentru a face o vizionare sub capota inainte de a va angaja.

Shopify Platforma e-commerce este potrivita in special pentru incepatori datorita curbei usoare de invatare si suportului excelent. In afara de aceasta, intreprinderile mici si mijlocii ar trebui sa gaseasca toate instrumentele de care au nevoie pentru a incepe sa vanda online.

Magazine Wix

Wix este initial un constructor de site-uri care va permite sa creati site-uri prin drag and drop. In plus, dispune de functii care va permit sa construiti un magazin online.

Pro-uri

La fel ca Shopify, platforma de e-commerce este usor de folosit si rapid de configurat. Nu este nevoie de codificare, puteti literalmente sa trageti continutul oriunde pe site-ul dvs. cu editorul usor de utilizat.

Ce este cool este ca au peste 500 de sabloane create special pentru magazinele online si ofera chiar imagini stoc pe care le puteti utiliza imediat.

0 Shares
You May Also Like