La ce poate fi util un container esd?

0 Shares
0
0
0

La ce poate fi util un container esd?In momentul in care discutam despre containere, foarte multa lume se duce cu gandul la deseuri, pentru ca de cele mai multe ori, deseurile menajere sunt aruncate in containere.

Trebuie precizat faptul ca da, cei care se duc cu gandul la deseuri atunci cand vine vorba despre containere, sunt indreptatiti sa faca acest lucru, insa nu de fiecare data containerele sunt folosite doar pentru depozitarea deseurilor menajere.

Sunt de exemplu o multime de fabricute in care se produc tot felul de piese, fie piese care se folosesc in industria auto, sau fabrici in care se produc tot felul de alte piese, asa ca in aceste fabricute, pentru aruncarea pieselor defecte, se folosesc mai multe containere esd.

Aceste containere esd insa, pot sa fie folosite chiar si pentru depozitarea unor lazi din plastic, in care se afla alte piese, sau produse finite, care urmeaza sa fie distribuite catre clienti.

Ei bine, pentru cei care nu cunosc foarte multe detalii referitoare la aceste containere, in continuarea acestui articol, voi prezenta cateva detalii suplimentare, care sa convinga lumea de faptul ca acest tip de containere este ideal.

Daca stam sa discutam despre lungimea containerului, aceasta ar fi de 1200 centimetrii, in timp ce latimea acestuia este de 1000 de centimetrii. Deasemenea, inaltimea acestuia este de 1100 centimetri.

Daca stam sa discutam despre dimensiunile interioare ale containerului, atunci trebuie mentionat faptul ca lungimea interioara a acestuia este de 1150 centimetrii, in timp ce latimea interioara a containerului este de 954 centimetrii, iar inaltimea interioara a sa este de 905 centimetrii.

Deasemenea, in cazul in care aceste containere sunt folosite in cadrul unor fabricute, atunci trebuie mentionat faptul ca ele au manere pe laturile lungi, dar sunt prevazute si cu manere pe laturile scurte.

Baza acestor containere este una cat se poate de solida, iar peretii containerului sunt si ei foarte rezistenti, iar containerul este prevazut si el cu un capac disponibil inclus.

Se stie faptul ca in fabricute, acolo unde se realizeaza tot felul de piese, acestea au nevoie de etichete cu denumirea pieselor, si cu referintele specifice, iar un astfel de container esd este prevazut atat cu suport de eticheta pe laturile lungi ale acestuia, cat si cu suport de eticheta pe laturile scurte ale acestuia.

Trebuie mentionat faptul ca daca stam sa discutam despre incarcatura maxima pe care o poate suporta un astfel de container, aceasta ar fi undeva la 500 de kilograme, incarcatura maxima dinamica ar fi tot undeva la 500 de kilograme, in timp ce incarcatura maxima in stiva ar ajunge undeva la 1500 kg.

Deasemenea, un asemenea container poate sa fie folosit cu succes chiar si pentru a transporta lichidele, datorita faptului ca are un volum util de 984 litrii.

Asadar, aceste containere esd sunt extrem de utile, datorita faptului ca pot sa fie folosite cu succes in mai multe situatii, si pot sa fie chiar si folosite pentru a transporta lichide, pe langa pentru a depozita tot felul de produse, asa ca se merita achizitionarea acestor containere.

0 Shares
You May Also Like