Pasi de urmat cand aveti programata nunta

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca nunt este cel mai fericit eveniment din viata unui cuplu, sau cel putin este primul eveniment important din viata unui cuplu, pana in momentul in care primul bebe isi face aparitia in familie.

Revenind la nunta, in cazul in care deja marele pas a fost facut, el te-a cerut in casatorie iar tu ai acceptat, cu siguranta trebuie sa incepeti sa pregatiti totul pana la cel mai mic detaliu, astfel incat sa aveti parte de o nunta ca in povesti.

Mai intai de toate, este deosebit de important ca alaturi de parinti, sa creati o lista a numarului de invitati care vor participa la evenimentul important din viata voastra. Este necesar sa faceti aceasta lista alaturi de parinti, pentru ca ei cu siguranta stiu mai bine care dintre rudele voastre au datorie si trebuie sa vina la nunta.

Este foarte important mai intai de toate sa stabiliti lista cu numarul de invitati care vor participa la marele eveniment, pentru ca in functie de acest aspect, se poate alege si o sala de nunti. Puteti alege pe cont propriu sala de nunti dupa ce deja cunoasteti numarul de invitati care participa la nunta, sau dupa ce discutati cu starostele sau weedding plannerul.

Apoi, urmatorul pas este acela de a cauta un staroste sau un wedding planner pentru nunta voastra. Starostele poate sa vina doar la nunta, iar de toate cele necesare sa fie necesar sa va ocupati voi personal.

In cazul in care optati pentru serviciile unui weddinng planner, atunci cu siguranta lucrurile stau total diferit, in conditiile in care acesta se va ocupa de tot, si va planifica nunta pana la cel mai mic detaliu.

Acest lucru inseamna ca, daca aveti deja stabilit ca aproximativ 200 de persoane (am ales un numar la intamplare) vor participa la nunta, ii veti comunica acest lucru weedding plannerului, care va cauta o sala in care se desfasoara asemenea evenimente, si care sa aiba o capacitate de 200 de persoane. Deja, alegand serviciile unui weedding planner, veti scapa de un mare stres in ceea ce priveste gasirea unei sali de nunti.

Apoi, cu siguranta va trebui sa discutati cu acesta si sa ii comunicati care sunt preferintele voastre in ceea ce priveste muzica. Poate doriti sa aveti parte doar de serviciile unui dj la nunta. Poate, doriti ca muzica si atmosfera sa stea in baza unei formatii. Sau, poate doriti si o formatie care sa va cante la nunta, dar si un dj. Indiferent de ce preferinte aveti, weedding plannerul va poate ajuta cu propuneri ideale.

Serviciile foto si video sunt de-asemenea deosebit de importante, asa ca trebuie sa alegeti pe cineva care sa va ofere materiale foto si video de cea mai buna calitate. Tot cu weedding plannerul veti avea noroc, pentru ca acesta participand la nunti in fiecare week-end va poate recomanda mai multi cameramani si fotografi, iar din lista aleasa, in functie de preferinte si de pret, veti putea alege.

Nu trebuie sa uitam nici de flori. Tot weedding plannerul va poate ajuta si atunci cand trebuie sa optati pentru flori nunta. Acesta va poate recomanda o anumita florarie, care sa va creeze aranjanemtele florale pentru nunta. Weedding plannerul stie unde se creaza cele mai frumoase buchete de mireasa, cele mai frumoase aranjamente, si unde sunt cele mai convenabile preturi, asa ca puteti lasa totul in seama lui.

In cazul in care sala de nunti nu va ofera sucurile si bauturile alcoolice pentru marele eveniment, atunci cu siguranta weedding plannerul poate veni in ajutorul vostru si in caest caz, pentru ca el va poate oferi o lista cu cei mai buni furnizori, astfel incat sa puteti face economii importante.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand urmeaza sa va casatoriti, cel mai important aspect pe care trebuie sa il luati in calcul, este sa alegeti un weedding planner renumit, care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna organizarea nuntii. In acest caz, de la flori nunta, si pana la orchestra, dj, servicii foto-video si tot ceea ce mai este necesar, weedding plannerul se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru ca nunta sa fie una ca in povesti.

0 Shares
You May Also Like