Cele mai utile aplicatii care iti aduc stirile din intreaga lume

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane isi doresc sa fie la curent cu stirile din intreaga lume, asa ca folosesc diferite aplicatii smartphone in acest sens. Aceste aplicatii consuma insa resursele bateriei, iar atunci cand bateria are deja vechime si a fost foarte suprasolicitata, este probabil nevoie de inlocuirea acesteia.

O inlocuire acumulator samsung Acumulator Galaxy S8 G950 de exemplu dureaza doar cateva minute, iar apoi utilizatorii de Samsung Galaxy S8 pot urmari stirile din toate colturile lumii datorita urmatoarelor aplicatii:

Nuzzle News

Nuzzle News este o aplicatie care a fost salutata pentru performantele sale remarcabile in ceea ce priveste difuzarea de stiri. Nuzzel aduna cele mai tari stiri in majoritatea site-urilor de social media pentru a prezenta un set de actualizari de stiri care ar putea fi atractive pentru dvs. Indiferent daca este in lumea tehnologiei, a automobilelor, a sanatatii sau a sportului, Nuzzel este aici pentru a va oferi cele mai bune servicii pe masura ce continuati cu stilul tau de viata ocupat.

News Republic

News Republic ofera ultimele stiri despre sport, politica, divertisment, barfe, tehnologie, sanatate, afaceri si multe altele. Aplicatia este una dintre cele mai bune aplicatii de stiri pe care le puteti lua in considerare, deoarece colecteaza cele mai recente stiri din surse locale si internationale, pentru a va oferi o acoperire cuprinzatoare a ceea ce se intampla zilnic in intreaga lume.

Cu abilitatea de a aduna informatii utile din surse de incredere, cum ar fi Newsweek, CNN, BBC si Reuters, News Republic este o aplicatie de stiri excelenta pe care trebuie sa o descarcati, mai ales daca doriti sa ramaneti la curent cu stirile actuale.

Inoreader

Unii profesionisti sunt foarte detaliati pe ceea ce citesc. Indiferent daca sunteti cercetator, marketer digital sau editor de continut, Inoreader este aplicatia perfecta care va va oferi o acoperire completa a tipului de stiri pe care aveti nevoie le cititi.

Aceasta aplicatie functioneaza prin atragerea celor mai bune ziare, reviste, site-uri Web si actualizari de stiri pentru a va oferi o experienta simplificata de citire fara a fi nevoie sa cautati informatiile singure.

The Economist

Daca sunteti un profesionist ocupat intotdeauna pe drum, una dintre cele mai bune aplicatii pe care le puteti lua in considerare pentru actualizarile zilnice de stiri este The Economist.

La fel cum sugereaza si numele, aceasta aplicatie acopera stirile saptamanale internationale si de afaceri, oferindu-va sansa de a citi sau de a asculta publicatiile prin telefonul dvs. mobil. Aceasta aplicatie este gratuita pentru descarcare si este foarte usor de navigat, facandu-o una dintre cele mai bune aplicatii pe care nu o puteti rata.

News360

Daca cautati o aplicatie care va va tine la curent cu ceea ce se intampla in lumea de astazi, News360 este cea mai buna aplicatie de stiri pentru dvs. Proiectata cu o inteligenta artificiala excelenta, aceasta aplicatie va permite sa alegeti peste un milion de subiecte, apoi sa colectati informatii de la peste 100.000 de surse pentru a va oferi feeduri factuale de stiri relevante pentru subiectul respectiv.

Aplicatia News360 va permite sa accesati informatiile din orice locatie in orice moment, facandu-lo alegerea perfecta atat pentru profesionistii ocupati, cat si pentru cei care isi doresc doar sa afle stirile.

0 Shares
You May Also Like