Probleme des intalnite pentru utilizatorii iPhone

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de iPhone se confrunta cu diverse tipuri de probleme atunci cand se actualizeaza la noul iOS, transfera date de la vechi la noul iPhone, jailbreak sau lanseaza orice aplicatie noua pe dispozitivul lor.

Pot fi multe motive pentru problemele iPhone de la hardware / software legate chiar de unele erori in iOS, care trebuie doar rezolvate, insa de multe ori utilizatorii nu gasesc solutii, astfel ca trimit dispozitivele pe mana celor mai buni specialisti in reparatii iPhone Bucuresti. Iata cateva exemple de probleme des intalnite pentru utilizatorii de iPhone:

1. iPhone White Screen of Death

Actualizarea esuata, jailbreak-ul sau problema hardware poate duce la iPhone White Screen of Death. Puteti reporni dispozitivul. Daca aceasta nu reuseste sa rezolve problema, resetati hard-ul (resetarea din fabrica) a iPhone-ului. Daca resetarea hard nu functioneaza, porniti-va iPhone-ul in modul DFU (Upgrade firmware Device).

Dar amintiti-va, atat repausul dur, cat si pornirea in modul DFU va vor sterge toate setarile si datele de pe iPhone. Daca va confruntati cu o situatie in care iPhone-ul dvs. este blocat la ecranul alb si nu aveti backup iCloud sau iTunes, atunci recuperati-va mai intai datele complete prin Stellar Recovery for iPhone. Urmatoarea rezolvare ecran alb iPhone cu resetare hard sau modul DFU.

2. Pierdere date iPhone dupa upgrade sau Jailbreak

De multe ori dupa jailbreak-ul iPhone sau actualizarea la o noua versiune, aveti tendinta de a pierde videoclipuri iPhone, fotografii, contacte si mesaje etc. In orice astfel de situatie de pierdere de date iPhone, backup iCloud si iTunes vine ca o salvare. 

3. IPhone deteriorat de apa

Iphone-urile deteriorate cu apa pot fi sau nu pornite. Exista sanse mari sa pierdeti si datele dvs. iPhone. Uscati-l frecand telefonul pe un prosop si scoateti cartela SIM. Nu conectati si nu porniti insa dispozitivul.

Din pacate, apa sau orice alt lichid din iPhone are ca rezultat pierderea datelor iPhone. Nu te panica. Puteti recupera fotografiile pierdute, videoclipuri, audioane, contacte etc., de pe iCloud sau iTunes backup. Daca nu puteti restabili din copie de rezerva, utilizati recuperare de date stelare pentru iPhone.

4. Probleme de viata a bateriei iPhone

Bateria iPhone care se scurge rapid este una dintre cele mai frecvente probleme ale utilizatorilor de iPhone de pe tot globul. Problemele de viata a bateriei sunt de obicei intampinate dupa o actualizare iOS. Performantele slabe ale bateriei iPhone pot fi abordate prin resetarea din fabrica, controland utilizarea aplicatiilor care consuma baterii mari, cum ar fi Uber, Google Maps, YouTube, etc. De asemenea, dezinstaland aplicatiile precum Facebook si YouTube, puteti salva considerabil iPhone-ul, astfel incat bateria sa sa nu se mai descarce atat de repede.

5. Supraincalzire iPhone

V-ati confruntat cu mesaje de genul „iPhone trebuie sa se raceasca inainte de a-l putea folosi?” Reclamatiile pe care iPhone le primeste intr-o masura exploziva nu sunt noi. Pentru a repara supraincalzirea iPhone, duceti mai intai dispozitivul fierbinte la un mediu mai rece, departe de caldura sau de lumina directa a soarelui. Indepartati carcasa iPhone, opriti utilizarea uneori sau mai bine opriti telefonul pentru cateva minute. Puteti incerca, de asemenea, „Resetati toate setarile” de pe iPhone pentru a remedia problema supraincalzirii. Uneori, actualizarea la noul iOS rezolva problema.

Acestea sunt cateva solutii pe care le puteti incerca acasa, dar cand telefonul intampina probleme mai serioase, va fi necesar sa il duceti intr-un service gsm.

0 Shares
You May Also Like