Servicii de deratizare birouri

0 Shares
0
0
0

Servicii de deratizare birouriFiecare dintre cei care lucreaza in cadrul unei firme, si care isi desfasoara activitatea la birou, petrec destul de mult timp in spatii de birouri, asa ca fiecare isi doreste ca spatiul in care isi desfasoara activitatea sa fie unul cat se poate de curat, si sa miroase cat se poate de bine.

In ciuda faptului ca exista in cadrul fiecarei firme, personal angajat care sa se ocupe de curatenie, si care in fiecare zi spala gresia si faianta, parchetul, sterge praful sau spala ferestrele, ori se ocupa de alte operatiuni, pot aparea si situatii putin mai neplacute.

Ei bine, printre aceste situatii neplacute se poate numara si aparitia unor musafiri nepoftiti in cladire, precum sobolanii, gandacii, parazitii etc, asa ca ideal ar fi ca in aceste cazuri, firmele respective sa apeleze la serviciile unei firme de deratizare birouri, pentru a lupta impotriva rozatoarelor.

De cele mai multe ori, atunci cand apar acesti musafiri nepoftiti, personalul cladirilor sau al firmelor, care se ocupa de partea de curatenie si ingrijire a firmei sau a cladirii, vor incerca sa foloseasca diferite procedure standard de capturare sau de otravire a rozatoarelor.

Aceste actiuni, pot sa aiba in cel mai fericit caz efect doar pe termen scurt, insa pe termen lung probela va reaparea, mai ales in cazul cladirilor care sunt situate in apropierea altor cladiri care nu au administratori foarte constiinciosi.

Deasemenea, in cazul cladirilor care sunt situate in apropierea ghenelor de gunoi este indicat de mentionat faptul ca ar trebui sa se actioneze cat se poate de des pentru servicii de deratizare, pentru ca odata ce sobolanii isi fac aparitia in aceste cladiri, deja incepe sa fie din ce in ce mai greu ca ei sa fie indepartati.

De ce? Pentru ca acestia se inmultesc foarte des, astfel ca femela sobolan naste cate 6 – 10 pui, de 2-7 ori pe an, ceea ce este un numar foarte mare. Mai mult decat atat, sobolanii traiesc in grupuri mari, cuprinse intre 50 si 250 de indivizi.

Grupurile acestea de sobolani sunt formate dintr-un mascul si mai multe female, animale tinere dar si pui, asa ca in cazul in care acestia se stabilesc intr-o cladire, cu siguranta este extrem de greu ca toti sa fie omorati de personalul care se ocupa de ingrijirea cladirii.

Un alt amanunt foarte interesant, si care cu siguranta este cunoscut de catre toata lumea, este acela ca pe langa faptul ca acesti sobolani sunt foarte scarbosi, ei pot sa provoace foarte multe boli.

Iarasi este foarte important de amintit si faptul ca sobolanii pot sa afecteze aparatura din cladiri, pentru ca ei pot sa roada cablurile calculatoarelor, asa ca pot sa defecteze echipamente care costa foarte multi bani.

Tocmai de aceea insa, o firma care se ocupa de servicii de deratizare, si care poate sa se ocupe si de deratizarea birourilor, foloseste cele mai bune substante chimice pentru a otravi respectivele animale insuportabile.

Asadar, pentru a elimina aceasta problema, firmele care se confrunta cu asemenea musafiri nedoriti, ar cam trebui sa apeleze cat mai rapid la serviciile unei firme de deratizare.

0 Shares
You May Also Like