Cum arata un dormitor modern in anul 2018?

0 Shares
0
0
0

Cum arata un dormitor modern in anul 2018?Dormitorul este cea mai indragita incapere dintr-o locuinta, iar acest lucru este si normal, daca stam sa tinem cont de faptul ca atmosfera din dormitor este mereu una intima, relaxanta, si care ne ofera o stare continua de bine.

Tinand cont de toate aceste detalii, este normal ca fiecare dintre noi sa ne dorim sa avem un dormitor care sa fie amenajat in functie de tendintele modei, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta despre cum arata un dormitor modern in anul 2018.

In primul rand, putem mentiona faptul ca romantismul va fi la moda si in acest an, asa ca in cazul in care ai si tu in plan o amenajare a dormitorului, ai putea sa adopti still romantic.

Intr-un dormitor care se incadreaza in acest stil, este nevoie mare de culori pastelate, ai nevoie de in, de volanase, de mobila dormitor shabby shic, in timp ce fotoliile, oglinzile sau cuferele trebuie sa fie si ele foarte bine potrivite.

Vei putea deasemenea sa alegi sa iti amenajezi dormitorul astfel incat acesta sa fie cat mai bine optimizat, asa ca in aceasta situatie ar cam trebui sa eviti pe cat de mult poti piesele de decor care sa fie mult prea prezente.

In acest caz, cateva elemente simple, precum o lenjerie colorata, sau o lampa cu picior, vor fi elementele care vor optimiza incaperea, in timp ce o oglinda ii va oferi incaperii un aer mai elegant, si un efect de marire.

Nici ideea de a opta pentru un dormitor in stil zen nu ar fi una tocmai rea, asa ca in aceasta situatie ar trebui sa stii ca un dormitor zen este un dormitor cat mai putin incarcat. Daca vei incerca aceasta varianta, va trebui sa renunti la dulapul de dimensiuni mari din apropierea patului.

Va trebui deasemenea sa renunti si la biblioteca din incapere care ocupa foarte mult spatiu, ca sa nu mai discutam aici di despre biroul cu calculator din dormitor. Un dormitor zen, trebuie sa aiba un design cat mai minimalist, asa ca un pat elegant in culoarea bej, sau chiar un pat elegant de culoare alba, o noptiera sau doua care sa fie intr-o nuanta mai inchisa, si o veioza ar fi suficiente.

In conditiile in care iti doresti neaparat o asemenea amenajare, ar trebui sa tii cont de faptul ca obiectele de mobilier ar trebui sa fie realizate din lemn brut.

Nici ideea de a opta pentru un dormitor care sa fie amenajat in stil scandinavic nu ar fi una tocmai rea.

Pentru o astfel de amenajare a incaperii nu vei avea nevoie de foarte multe lucruri sau obiecte de mobilier, insa iti va trebui in primul rand un parchet care sa fie realizat din lemn, si care sa aiba nuante deschise, ideale pentru a oferi un aspect cat mai elegant si cat mai natural incaperii.

Asadar, atunci cand intentionezi sa iti reamenajezi dormitorul, ar fi bine sa tii cont de aceste tendinte ale anului 2018, pentru a avea un dormitor cat mai modern posibil.

0 Shares
You May Also Like