Top 3 aplicatii de alergare in 2021

0 Shares
0
0
0

Top 3 aplicatii de alergare in 2021Astazi analizam cele mai bune aplicatii de alergare din 2021 pe care le puteti instala pe telefonul mobil.

Pentru toti cei care prefera sa poarte telefonul mobil in timpul antrenamentului, am pregatit o selectie a celor mai bune aplicatii pe care le puteti instala pentru a va controla antrenamentele si cursele.

Indiferent daca purtati o bratara de activitate care arunca datele in aplicatie sau daca inregistrati sesiunile de exercitii direct cu telefonul mobil, acest articol va intereseaza. Daca vrei ca telefonul tau sa fie eficient protejat, foloseste o husa Huawei.

5K RUNNER – APLICATIA PENTRU ALERGATORII NEEXPERIMENTATI

Daca faceti deja parte dintre alergatorii fara experienta aceasta este aplicatia ideala pentru tine.

Aplicatia 5K Runner are planuri de antrenament pentru alergatorii incepatori, astfel incat sa va puteti conditiona treptat corpul si sa atingeti obiectivul de a alerga 5 kilometri in doar 8 saptamani.

Printr-un audio-trainer aplicatia iti va ghida rutina, care consta in mersul pe jos si alergarea alternativa, crescand intensitatea foarte putin cate putin.

Fiind destinata celor care sunt noi in lumea alergarii, aplicatia are o componenta motivationala. Prin fraze si comentarii incurajeaza utilizatorul sa efectueze fiecare activitate. In plus, la sfarsitul zilei poate obtine o medalie daca a reusit sa atinga obiectivul.

Aplicatia este functionala si mai distractiva daca folosim zona sa de social media, deoarece 5K Runner va poate impartasi rezultatele, realizarile si medaliile obtinute prin intermediul Facebook sau Twitter.

In plus, va permite sa va inregistrati progresul si ofera un forum pentru utilizatori unde va puteti impartasi experienta. Ideea este de a crea o retea de alergatori care sunt motivati pe parcursul celor 8 saptamani in care dureaza planul de antrenament.

RUNKEEPER – UNA DINTRE CELE MAI POPULARE APLICATII de alergare

Runkeeper este una dintre cele mai descarcate aplicatii de catre brokeri. Comunitatea de alergatori care folosesc aceasta aplicatie depaseste 50 de milioane de utilizatori.

Acesta va permite sa stabiliti o rutina de antrenament in conformitate cu un obiectiv stabilit anterior, care poate varia de la o rutina simpla de a pierde in greutate pana la pregatirea pentru a alerga la un maraton.

Si este pentru ca cu Runkeeper pot obtine diferite statistici, cum ar fi distanta, caloriile pierdute, altitudinea terenului, viteza si ritmul. Toate acestea datorita GPS-ului mobilului.

Platforma functioneaza, de asemenea, cu dispozitive precum ceasuri inteligente si trackere de activitate, pe care le puteti sincroniza cu aplicatia.

De asemenea, puteti conta pe un antrenor care sa va insoteasca in timpul exercitiului. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa va conectati castile pentru a asculta evolutia antrenamentului dvs.

Aplicatia va permite sa inregistrati istoricul detaliat al instruirii dvs., astfel incat sa puteti urmari progresul. Iar daca nu ai reusit sa-ti termini activitatile, acestea sunt salvate pentru ca tu sa continui intr-un alt moment, daca doresti.

Aplicatia nu functioneaza in mod specific cu obiective, astfel incat, in acest sens, utilizatorul trebuie sa fie sincer cu el insusi si sa ia in considerare realizarile pe termen scurt, mediu sau lung.

Runkeeper ofera un spatiu interactiv pentru a impartasi progresul antrenamentelor pe retelele socialeDe asemenea, iti poti seta locatia, iar prietenii tai o vor vedea in timp real. Aceasta caracteristica de urmarire live este activata prin abonarea la versiunea Runkeeper Elite.

0 Shares
You May Also Like