Tipuri de genti pentru barbati

Tipuri de genti pentru barbati

0 Shares
0
0
0

Tipuri de genti pentru barbati
In ciuda faptului ca geanta este un accesoriu pe care de regula il poarta femeile, exista si genti pentru barbati, iar acestia pot sa isi aleaga acum o geanta din multimea de modele de genti barbati .

Borseta de umar este un prim model de geanta barbati, pe care domnii care se afla in continua miscare o poarta mereu. O asemenea geanta este ideala pentru a transporta un portofel, sau cheile de la casa ori cheia de la masina, sau telefonul mobil.

Chiar daca multa lume numeste borseta de umar drept “geanta tip postas”, aceasta este extrem de utila, iar in prezent poate completa perfect o tinuta casual. Borseta barbateasca poate fi purtata peste umar, dupa gat, sau chiar agatata in diagonala, dat fiind faptul ca rolul ei este acela de a lasa bratele libere.

Barbatii care sunt pasionati de genti, isi pot indrepta atentia spre o borseta de mana, care probabil este cel mai vechi accesoriu tip geanta pe care barbatii il folosesc. O asemenea borseta este asemanatoare unui portofel din piele, insa are dimensiunile ceva mai mari si este ceva mai incapatoare.

O borseta de mana este compartimentata foarte inteligent si are buzunarele foarte incapatoare, astfel ca barbatii care detin un asemenea accesoriu se pot gandi serios sa renunte la portofel.

Intr-o astfel de geanta pentru barbati se pot purta obiecte esentiale precum telefonul, cheia de la masina, cheile de la casa, portofelul chiar, sau un pachet de tigari.

Rucsacul este fara doar si poate un alt tip de geanta masculina pe care barbatii o adora. Exista barbati care poarta rucsacul atunci cand merg la servici, pentru a-si transporta in el echipamentul de lucru sau pachetul cu mancare.

Deasemenea, rucsacul poate fi purtat de catre elevii si studentii care trebuie sa isi transporte de acasa si pana la scoala sau pana la facultate rechizitele. Un asemenea accesoriu este ideal si pentru barbatii care merg la sala de sport si care au nevoie de o geanta pentru a-si transporta echipamentul.

Barbatii care au o pasiune pentru gentile barbatesti isi pot indrepta acum atentia si spre o geanta de umar de tip Polo. Aceasta geanta se aseamana si ea foarte mult cu o geanta tip borseta. Avantajul pe care il are insa o asemenea geanta este rezistenta, ea fiind realizata din materiale de calitate superioara. Plus de asta, o asemenea geanta are si un design elegant.

Barbatii care merg la sala de sport, ar trebui sa isi indrepte atentia spre o geanta fitness. O asemenea geanta este destul de incapatoare, dat fiind faptul ca in ea sportivii isi transporta echipamentul pentru sala, o sticla cu apa si eventual suplimentele pe care trebuie sa le bea imediat dupa antrenament.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar daca de regula gentile sunt indragite de catre femei, exista si barbati care indragesc foarte mult gentile, iar acestia au acum posibilitatea sa isi aleaga una din multimea de genti pentru barbati, iar gentile respective pot sa fie purtate de la caz la caz, in mai multe situatii.

0 Shares
You May Also Like