Totul pentru un telefon mereu in siguranta!

Totul pentru un telefon mereu in siguranta!

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile de ultima generatie pot fi puse deseori in pericol, mai ales atunci cand neatentia noastra este una mare. Stim cu totii ca aceste smartphone-uri sunt destul de fragile si ca, daca riscam sa le scapam din mana, fie chiar si pe suprafete moi, acestea se pot deteriora sau chiar sparge.

Si, in special display-ul acestora este punctul cel mai slab, pentru ca el se sparge cel mai usor, iar ca sa inlocuim un display spart trebuie apoi sa facem eforturi financiare mari. Inlocuirea unui display costa cam o jumatate din valoarea telefonului, deci daca il spargem pe acesta cu siguranta nu vom da atatia bani ca sa il schimbam, ci mai degraba preferam sa achizitionam alt smartphone nou.

Insa, toate acestea pot fi prevenite, atunci cand apelam la dotari ce pot ajuta telefonul nostru sa fie mereu in siguranta, chiar si in cazul in care il scapam pe suprafete tari.

[adsenseyu1]

Dotarile care pot face toate astea se numesc huse de telefoane, iar in ultima perioada de timp, marii producatori ai acestora au folosit, pentru realizarea lor, materiale destul de rezistente si care au o durata lunga de viata.

Unul dintre aceste materiale este metalul, de exemplu aluminiul, care nu este un metal foarte greu. Am facut aceasta remarca, deoarece multi au impresia, cand aud de huse Lenovo de telefoane din metal, ca acestea sunt grele, iar astfel dau si smartphone-ului o greutate mai mare.

Nu este deloc asa, caci exista si huse de telefoane din metal care dupa cum am spus sunt destul de usoare, deci acest lucru pica.

Un alt material care i-a ajutat pe marii producatori de huse de telefoane si accesorii gsm este siliconul, iar dupa cum stim cu totii, acesta este un material destul de flexibil si moale, lucru din care rezulta ca husele din silicon, datorita faptului ca sunt moi si flexibile, au rolul de a atenua impacturile, in cazurile in care telefonul este scapat jos sau se loveste de un alt material rigid. In acest caz, se poate opta pentru huse de telefoane realizate din silicon transparent, atunci cand se doreste ca infatisarea telefonului mobil sa ramana aceeasi.

[adsenseyu1]

Cele mai ieftine huse de telefoane prezente pe piata sunt cele realizate din plastic. Bineinteles ca acestea sunt realizate dintr-un plastic tratat, destul de rigid, iar astfel telefonul mobil va fi in siguranta in absolut orice situatie.

Putem spune ca husele de telefoane realizate din plastic reprezinta cea mai simpla si ieftina metoda de a-ti proteja telefonul mobil si, nu in ultimul rand, de a-i da acestuia o nota de unicitate din cauza faptului ca aceste huse de telefoane sunt cele mai usor de personalizat.

Faptul ca se personalizeaza intr-un timp destul de scurt le face pe acestea sa fie destul de dorite in randul celor care vor sa faca din telefoanele lor mobile adevarate lucruri personale.

0 Shares
You May Also Like