Eleganta telefonului tau mobil

Eleganta telefonului tau mobil

0 Shares
0
0
0

Este o mare bucurie pentru oricine atunci cand isi cumpara un telefon de ultima generatie, deoarece in zilele noastre, telefoanele nu mai reprezinta o necesitate, ci mai degraba o moda.

Atunci cand iti cumperi un telefon nou, de ultima generatie, cu siguranta vei primi si un certificat de garantie, care va fi valabil, insa pe o perioada determinata de timp.

Dar trebuie sa stiti ca orice certificate de garantie contine niste clauze care spun clar ca firma care acorda garantia nu va efectua reparatia telefonului decat atunci cand defectiunea acestuia se produce din cauze naturale.

Deci, atunci cand telefonul mobil se deterioreaza sau se defecteaza din cauza noastra, reparatia gratuita a acestuia la un service cu accesorii gsm cade.

[adsenseyu1]

Din cauza acestui aspect trebuie mereu sa ne pastram telefoanele mobile in maxima siguranta, iar cel mai benefic pentru acestea este sa le atasam o husa.

Bineinteles ca acum nu ma refer la acele tipuri de huse de telefoane care nu au niciun efect atunci cand vine vorba de protectia unui telefon mobil, acele huse realizate din materiale textile in care poate patrunde apa cu usurinta si nu sunt benefice nici macar cand vine vorba despre cazaturi sau lovituri, ci de husele realizate din materiale rezistente si care vor oferi telefonului mobil o protectie maxima in orice conditii.

Desigur ca exista multe materiale din care se realizeaza huse de telefoane, insa cele mai importante si mai bune sunt metalul, plasticul si pielea.

Husele de telefoane realizate din metal ofera cea mai mare protectie telefoanelor mobile, insa dezavantajul acestora este ca, in acelasi timp, ii dau acestuia si o greutate mai mare.

Iar un telefon mobil greu nu este deloc comod si in niciun caz benefic pentru cei care stau toata ziua cu el lipit de ureche. Motiv pentru care aceste huse de telefoane din piele nu au nici vanzari mari, majoritatea persoanelor nedorindu-le din cauza greutatii lor mari.

[adsenseyu1]

Husele de telefoane din plastic sunt usoare, chiar daca plasticul din care sunt realizate este unul destul de dur.

Multi dintre cei care le-au incercat sunt de parere ca aceste huse de telefoane din plastic pot duce la deteriorarea unui telefon mobil, chiar din momentul in care sunt aplicate, insa specialistii ii contrazic pe acestia, spunand ca atunci cand aplicarea lor se face corect si cu grija, acest aspect iese din discutie.

Vedem aproape in fiecare zi ca majoritatea posesorilor de telefoane de ultima generatie aleg sa le doteze pe acestea cu huse de telefoane realizate din piele.

Motivul este unul destul de simplu, ei facand asta, deoarece prin aplicarea unei huse din piele pot in acelasi timp sa isi protejeze telefonul, cat si sa contribuie la aspectul frumos al acestuia, deoarece pielea este un material din care denota eleganta.

0 Shares
You May Also Like