Unde parchezi cand zbori cu avionul de pe Aeroportul Otopeni?

0 Shares
0
0
0

Unde parchezi cand zbori cu avionul de pe Aeroportul Otopeni?Indiferent de faptul ca vrei sa pleci intr-o excursie in strainatate, sau ca trebuie sa pleci rapid din tara pentru o importanta intalnire de afaceri, cu siguranta cel mai avantajos din toate punctele de vedere, este sa parasesti tara cu avionul.

De ce? In primul rand pentru ca vei ajunge mult mai rapid la destinatie calatorind cu avionul, decat cu orice alt mijloc de transport, iar in al doilea rand, te vei bucura si de un alt fel de confort.

Este adevarat si faptul ca vei avea de platit un pret mai mare pentru costul biletului daca vei pleca cu avionul in strainatate, insa daca vei avea inspiratia de a-ti cumpara biletele cu mai mult timp inainte, atunci vei putea sa gasesti bilete la preturi foarte avantajoase.

Ei bine, se stie faptul ca zona Otopeni este o zona foarte aglomerata, si ca trebuie sa gasesti cea mai buna solutie pentru a ajunge la aeroport, insa daca vei veni cu autoturismul tau, ce vei face?

In primul rand, vei putea daca vei mai gasi locuri libere de parcare, sa iti lasi masina in parcarea aeroportului pana in momentul in care te vei intoarce, iar pentru asta vei avea de platit o anumita taxa, in functie de numarul zilelor in care masina ta va ocupa locul de parcare respectiv.

Referitor la parcarea aeroportului, trebuie mentionat faptul ca aceasta este mereu plina de masini, pentru ca anumite persoane abia ajung la aeroport si raman pentru scurt timp, sau pentru o perioada de timp mai indelungata, in timp ce alte persoane, abia ce au coborat din avion si isi iau apoi masina din parcare pentru a pleca acasa.

Tot referitor la parcarea aeroportului, cu siguranta trebuie sa stii atat tu, cat si celelalte persoane, faptul ca aceasta este pazita de catre o firma de securitate, asa ca masina ta va fi pastrata in cele mai sigure conditii pe locul de parcare.

In cazul in care insa, ajung prea tarziu la aeroport pentru a mai gasi vre-un loc liber de parcare, cu siguranta vei mai gasi cel putin o parcare Otopeni, care sa fie situata cat mai aproape de aeroport.

La fel stau lucrurile si in cazul in care incepem sa discutam despre o astfel de parcare, pentru ca, o parcare din apropierea aeroportului va fi mereu ocupata, insa tu iti vei putea face mai nou si rezervare online, asa ca nu vei mai intampina problema negasirii locului de parcare.

Plus de asta, o astfel de parcare privata din apropierea aeroportului, pe langa faptul ca este imprejmuita si nu are toata lumea acces in parcare, mai este si pazita foarte bine de catre o firma de paza, iar masinile sunt monitorizate video.

Ei bine, solutii vei gasi pentru a-ti lasa masina intr-o parcare pe toata perioada in care vei fi plecat, insa in cazul in care nu te incanta aceasta idee, atunci fie vei ajunge la aeroport cu un taxi, fie vei putea ruga pe cineva sa te duca si sa te aduca de la aeroport.

0 Shares
You May Also Like