WordPress si afacerile mici – It’s a match!

In lumea digitala in care traim astazi, nu este deloc usor sa faci fata provocarilor de business. In special pentru majoritatea managerilor si antreprenorilor, este destul de dificil sa aiba grija de partea de web design (deoarece necesita optimizare regulata), asa ca vor avea nevoie de ajutor si de o platforma prietenoasa.

Aici intra WordPress. WordPress este un cunoscut drept instrumentul de blogging perfect, folosit pe tot globul de zeci de milioane de oameni ca platforma preferata de dezvoltare web. Exista o varietate de motive pentru care WordPress este varianta optima pentru o afacere mica, iar noi, o sa iti spunem cateva dintre ele.

1. Economisesti bani

Atunci cand iti proiectezi site-ul pe WordPress, poti reprograma sau edita pe cont propriu si, prin urmare, reduci costurile.

Este foarte usor pentru oricine sa-si proiecteze blogul personal utilizand WordPress chiar daca nu au cunostinte in domeniu. Totusi, daca aveti propria afacere si vreti un site web cu aspect profesional, atunci este mai bine sa apelati la serviciile unor profesionisti.

2. Site-urile WordPress sunt prietenoase cu motoarele de cautare

Site-urile web sunt considerate bune atunci cand apar cat mai sus in grila de cautare. A avea un site neoptimizat SEO este echivalent cu a nu avea deloc un site web. Dar aceasta problema a fost rezolvata cu WordPress.

Site-urile dezvoltate pe WordPress sunt, in mod implicit, SEO optimizate, deoarece structura pe care o urmeaza este deja recunoscuta de motoarele de cautare.

Dar WordPress SEO nu se opreste aici. Exista multe modalitati pentru a optimiza in continuare si pentru a obtine un clasament mai bun. Totusi, pentru aceasta vei avea nevoie, cel mai probabil, de ajutorul unui specialist in web design.

3. Poate creste cu firma dvs.

WordPress este usor de utilizat si iti poti aranja toate paginile folosind aceasta platforma. Initial, atunci cand ai o afacere mica, ai si un site web mic.

Dar cu ajutorul WordPress poti mari dimensiunea site-ului, adica puteti adauga un numar suplimentar de pagini pe site. Practic, cresti numarul de produse si maresti simultan numarul de pagini de pe site-ul tau web.

Pentru o afacere mica sau la nivel de startup poate fi dificil sa-si impuna o prezenta online puternica. Poate fi o problema serioasa din moment ce o prezenta buna in online poate veni la pachet cu multe costuri, timp si efort pe care poate nu ti le poti permite de la inceput.

Asa ca solutia evidenta este WordPress. Vestea buna este ca acum poti apela la serviciile de web design Timisoara oferite de Project Media pentru a-ti construi site-ul pe WordPress. Iti punem la dispozitie expertiza, experienta si dedicarea ce ne caracterizeaza pentru ca rezultatul sa fie cel la care ai visat.

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts