Modele de baterii externe foarte bune

0 Shares
0
0
0

Modele de baterii externe foarte bune
Noi va recomandam acumulatori externi Sony pentru ca acestia sunt unii din cei mai buni de pe piata si in plus au si porturi speciale de incarcare care va vor ajuta sa incarcati orice dispozitiv. Pretul este unul moderat spre mic si comparativ cu tot ceea ce ofera acesti acumulatori sunt absolut perfecti. Va recomandam sa va cumparati cumulatori care va vor putea incarca dispozitivele indiferent de tipul acestora.

Sunt porturi inteligente si vor varia in functie de necesitatile de intrare ale dispozitivelor conectate. Obtineti un total de maxim 3,0A intre cele doua. Cu alte cuvinte, ai putea avea un 2.1 + 0.9, dar nu doi 2.1. Este foarte util daca incarcati dispozitivele dvs. toata ziua, nu veti regreta. In plus, nimic mai mult decat aceasta dimensiune nu este atat de la indemana. Inca mai testez timpul de incarcare si cat de mult curent am, voi examina acest lucru mai tarziu. Cu toate acestea singura problema pe care o vad este ca cablul USB / microusb furnizat odata cu acumulatorii externi este foarte scurt insa puteti pune unul mai lung.

Incarcator portabil RAVPower 16750mAh: Vopseaua neteda, de abanos va permite sa aveti si stil, in timp ce 4 LED-uri de stare va informeaza despre capacitatea ramasa. Lanterna incorporata pentru medii intunecate sau cu lumina slaba. In ceea ce priveste functia, dispozitivul este foarte usor de utilizat. Conectati doar la un adaptor de curent alternativ cu rating de cel putin 1,5 amperi (daca doriti sa incarcati la viteza de 100%, valorile mai mici sunt bine, dar asteptati o incarcare mai lunga). O incarcare completa utilizand o sursa de 1,5 amperi dureaza aproximativ 7 ore. Indiferent stati si asteptati autobuzul sau doar asteptati sa vi se incarce un film, veti folosi cu siguranta telefonul de plictiseala. Dar de obicei asta se intampla doar cateva minute.

Exista doua porturi de incarcare, un port de 2.4A si un port 2.1A, iar unitatea utilizeaza o tehnologie inteligenta de incarcare care detecteaza cerintele dispozitivului incarcat si se va opri automat dupa ce dispozitivul a fost complet incarcat, si aceasta este o caracteristica extraordinara si lipsa pe alte incarcatoare portabile. Chiar si cand se incarca  doua tablete, aparatul se incalzeste usor. Acest lucru este important, deoarece inseamna eficienta ridicata si nu exista prea multa energie pierduta ca si caldura.

Fara indoiala, bancile de putere sunt dispozitive extrem de utile, deoarece acestea servesc ca incarcatoare portabile si pot fi folosite in deplasare. Acesta este motivul principal pentru care tot mai multi utilizatori de telefoane si tablete investesc in acest instrument add-on. In anumite ocazii, o banca de putere poate fi chiar numita salvare daca aveti apeluri urgente de facut. Gandeste-te doar la o situatie cand  astepti  un apel foarte important sau trebuie sa faci unul si bateria telefonului tau e moarta. Nu numai ca este frustrant, ci va poate costa.

Avand in vedere toate lucrurile acestea va reocmandam sa va cumparati acumulatori externi care sa fie potriviti pentru telefonul pe care il aveti si pentru toate dispozitivele detinute. Nu este greu deloc si veti gasi o gama foarte vasta din care sa alegeti. Daca vreti si design puteti opta pentru o banca de putere de cea mai buna calitate cu modele desenate pe ea.

0 Shares
You May Also Like