Cele mai descarcate aplicatii mobile pentru relaxare

0 Shares
0
0
0

Cele mai descarcate aplicatii mobile pentru relaxareIata cateva aplicatii utile pentru relaxare pe care ar trebui sa le incerci si tu.

Meyo

Meyo este chemata sa revolutioneze complet piata aplicatiilor de sanatate. Si este ca strategiile de relaxare sunt doar unul dintre nenumaratele sale beneficii.

Meyo este o aplicatie de sanatate 360°, ceea ce inseamna ca ea cauta ca utilizatorul sa fie proprietarul absolut al sanatatii sale in toate aspectele, de la fizic la emotional. Pentru ca a fi sanatos nu inseamna doar a nu fi bolnav. A fi sanatos inseamna a fi fericit, a ne bucura de ceea ce ne inconjoara, a trai fara stres, a mentine mintea si corpul puternice si, in cele din urma, a fi cea mai buna versiune a noastra.

Constienta de acest lucru si de importanta pentru bunastarea fizica si psihologica a vietii calme si fara stres, Meyo ne ofera toate instrumentele necesare pentru a ne relaxa oriunde. Exercitii de meditatie, sesiuni de yoga, tehnici de respiratie, muzica pentru relaxare si orice alt tip de continut audiovizual (provocari, exercitii, videoclipuri, sfaturi etc.) a carui eficacitate a fost dovedita de o echipa de psihologi si medici care se afla in spatele acestei aplicatii.

Este, fara indoiala, una dintre cele mai bune optiuni daca dorim ca o aplicatie sa se relaxeze si sa fuga pentru cateva momente de stresul vietii noastre. Dar beneficiile nu se termina aici.

Meyo vrea sa ne bucuram de bunastare fizica si emotionala, asa ca, desi relaxarea este o parte importanta, ne ofera mult mai multe: diete sanatoase, rutine sportive, sfaturi pentru a dormi mai bine, strategii de imbunatatire a abilitatilor de comunicare, modalitati de a fi mai sociabil, sfaturi pentru a renunta la fumat, indrumare pentru a depasi stresul…

Gurumind

Gurumind este o aplicatie care, pe langa faptul ca te invata sa meditezi prin orientari si instructiuni, include mai mult de 100 de meditatii si tehnici de relaxare adaptate diferitelor nevoi: gestionarea stresului, insomniei, fricii, starea de spirit scazuta etc.

Pentru a utiliza aceasta aplicatie si relaxarile sale ghidate, trebuie doar sa dai cateva clicuri si sa incepi sa utilizezi resursele sale gratuit. Daca folosesti telefonul mult, ai nevoie de o husa telefon.

Zgomor Alb Lite

O aplicatie simpla care isi bazeaza functionarea pe alegerea diferitelor sunete relaxante, cum ar fi ploaia, vantul, bolurile tibetane sau broastele, care permit sa te deconectezi atunci cand sunt produse continuu in acelasi timp pe care ni le imaginam intr-o situatie de relaxare. Ajuta la somn si are alarme pregatite pentru a se putea trezi la timp, dar cu liniste. De asemenea, este gratuit, pe Google Play.

Respira si Relaxeaza-te

Desi estetica sa nu este cea mai buna, aceasta aplicatie gratuita este foarte utila pentru a invata sa efectuam diferite tehnici de respiratie care ne permit sa reducem nervii, tensiunea sau anxietatea. Disponibil atat pe Android, cat si pe iOS.

Aura: mindfulness & fericire

Disponibila pe iOS si Android si gratuita pentru download, Aura este o aplicatie care ne permite sa dezvoltam sesiuni de relaxare personalizate, bazate pe o serie de date de baza precum varsta, nivelul de agitatie sau stresul, optimismul si interesele utilizatorului. Acesta ofera sesiuni zilnice de aproximativ trei minute de meditatie si durata de mindfulness (fiind util si pentru a invata sa o faci).

0 Shares
You May Also Like