service laptop

Apelati la un service laptopuri cand vine vorba de calculator

0 Shares
0
0
0

Apelati la un service laptopuri cand vine vorba de calculator
Cand ni se strica laptopul fiecare apelam la mijloace cat mai ieftine pentru a-l repara. Fie apelam la prieteni care se pricep, cunostinte sau incercam sa il mesterim singuri daca ne pricepem cat de cat, este posibil sa dam gres cu aceste alegeri care nu intotdeauna pot fi si inspirate.

Insa calitatea lucrarilor vine din partea profesionalismului celor de la service laptop. In utilizarea oricarui sistem de calcul pot aparea “simptome” care sa ne atentioneze despre faptul ca urmeaza o problema la laptop. In cazul in care observati asta din timp, nu mai asteptati pana sa apelati la un service laptopuri, deoarece problema s-ar putea agrava.

Cu cat va veti prezenta mai devreme la service, cu atat economisiti timp si bani si nu lasati problema sa se agraveze, asta insemnand costuri in plus. In cazul in care scapati lichide pe tastatura, cum ar fi cafea sau ceai, apelati de urgenta numarul unui service laptopuri.

Una dintre cele mai des intalnite probleme la laptop este supraincalzirea din cauza ca fie nu aerisim calculatorul, fie nu a fost curatat de praf. Asta se datoreaza si din cauza modului defectuos in care tinem laptopul, fie pe pat sau pe picioare cand stam relaxati pe canapea. In cazul in care ati achizitionat un laptop second hand, este posibil ca bateria sa dea semne de oboseala de la atatea utilizari.

Solutia este inlocuirea acesteia ori renuntarea la portabilitate si sa lucrati cu laptopul in prize.  In cazul in care laptopul se blocheaza, acest lucru se poate intampla din mai multe motive, insa cea mai des intalnita este supraincalzirea. Se mai poate defecta si o zona de pe hard disk.

O defragmentare poate rezolva problema, insa pentru asta trebuie sa va faceti o programare la un service laptopuri. Diagnosticarea este gratuita la unele service-uri, asa ca prindeti si un “bonus”.

Renuntati la improvizatii

Improvizatiile nu fac decat sa prelungeasca agonia unui calculator, asadar este mai bine sa renuntati la ele. La orice service ati merge, acestia va ofera si garantie in functie de lucrarile care au fost facute.

Dupa diagnosticare, clientul este sunat pentru a i se comunica atat problema cat si costul procedurii.

Doar dupa ce acesta isi va da acordul, profesionistii vor fi gata sa il repare. Garantia la un laptop se pierde foarte usor, in conditiile in care va apucati singuri sa il surubariti daca vedeti ca are o problema.

Asa ca cel mai bine est esa il dati pe mana profesionistilor din prima pentru a nu va trezi ulterior cu surprise. Nu uitati ca acestia se confrunta zilnic cu fel de fel de probleme si sunt mai in tema cu rezolvarea problemelor decat dumneavoastra. Apelati cu incredere la ajutorul unui specialist in materie de calculatoare de la un service laptopuri.

0 Shares
You May Also Like