Ar trebui sa cumpar un HTC One M8?

0 Shares
0
0
0

Dupa ce modelul One M7 a fost numit cel mai performant smart device al anului 2013 de catre numeroase asociatii dar si critici ai tehnologiei, compania doreste ca in anul 2014 sa lanseze un nou produs care sa revolutioneze pata, ci anume modelul HTC One M8.

In cele ce vor fi prezentate, va vom arata cu ce vine nou acest prototip fata de M7 si cum incearca HTC sa ajunga in locurile fruntase in competitia Android. De asemenea, cei care doresc sa isi achizitioneze smart device-uri HTC, cel mai indicat ar fi sa cumpere accesorii pentru a le proteja precum: folii sau huse HTC.

[adsenseyu1]

In lupta sa pentru suprematie, compania HTC incearca din grei sa tina pasul cu tehnologiile nou aparute, astfel alegand sa isi doteze noul prototip cu un procesor Snapdragon 801 quad-cre, avand 2300 MHz frecventa. Acest lucru reprezinta un salt destul de mare de la procesorul Qualcomm Snapdragon de 1700 MHz al device-ului M7.

Unei astfe de puteri sporite ii se mai adauga si o memorie Ram de 2GB ce va ajuta modelul M8 sa faca fata noilor aplicatii fara cea mai mica problema. Asadar, se va descurca impecabil in ceea ce priveste indeplinirea anumitor task-uri zilnice, dar si la functionarea ultimelor jocuri aparute pe piata virtuala si oferite de catre Play Store.

Multa lume spune ca este foarte placut sa te joci pe un M8, deoarece noul procesor ales de cei de la HTC, anume Andreno 330, chiar isi arata aptitudinile. Acest model de procesor este utilizat, de asemenea, si de concuernta la crearea modelului S5.

Majoritatea userilor se asteapta atat de la HTC cat si de la Samsung sa mai mareasca si capacitatea RAM a device-urilor, aceasta sa ajunga la 3GB de la 2 GB. Aceasta “dorinta” viza telefoanele aparute in anul respectiv, totusi aceste companii nu au ales sa faca schimbari in ceea ce priveste memoria RAM.

[adsenseyu1]

O alta modificare ce a fost adusa de companie acestui model HTC One M8 reprezinta trecerea de la de la SIM-ul Micro, utlizat la modelul precedent M7, la Nano-Sim. Totodata HTC a luat decizia sa scada din capacitatea de stocare a telefonului la 16 GB pentru modelul ieftin, insa a oferit userilor, in acelasi timp, posibilitatea de a o mari prin utilizarea unei cartele microSD cu o capacitate de stocare de pana la 128GB.

Aceasta optiune a fost extrem de solicitata de catre utilizatorii M7, chiar daca acest device a fost lansat in doua versiuni ce pareau destul de incapatoare din punctul de vedere al capacitatii de stocare, adica 64 si 32 GB. Tot la acest capitol, useriilor device-ului HTC One M8 li s-a oferit sansa de a a stoca in Google Drive peste 60Gb de informatii sau poze la care au accest indiferent unde s-ar afla.

Modelului HTC One M8 nu ii lipseste conexiunea Wi-fi, Bluetooth, 4G LTE sau NFC. Dupa cu era de asteptat din partea unui model de top ce a fost lansat in anul 2013, sistemul sau de operare este Android 4.4.2.

0 Shares
You May Also Like